De nieuwjaarsbijeenkomst van het World Trade Center Twente vindt plaats op dinsdag 30 januari 2018. Traditioneel wordt deze gehouden in het WTC Twente kantoor. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen het jaarprogramma, de handelsmissies en de overige activiteiten van 2018 bekend worden gemaakt. Inloop is vanaf 16.00 uur.

                                                 

Van 2017 naar 2018

Het jaar 2017 heeft economisch gezien voornamelijk in het teken gestaan van een verder herstel. Een herstel dat mede is gerealiseerd door het grote aandeel van exporterende bedrijven. De doelstelling van het World Trade Center, het ondersteunen en stimuleren van ondernemingen die internationaal zakendoen, sluit hierop aan. Internationalisering van bedrijven draagt bij aan de positie en slagkracht van de regionale economie. Ook in 2018 staat het team van World Trade Center Twente klaar om u te helpen bij uw activiteiten over de grens.

Leden van de WTC Twente Business Club ontvangen persoonlijk een uitnodiging. Bent u internationaal actief en u wilt deze bijeenkomst bijwonen, neem dan contact met ons op: businessclub@wtctwente.eu of telefonisch op 074-2915604 . U kunt vragen naar Manon Vierdag of Freerk Faber.

Deel dit bericht

twitterredditpinterestlinkedinmail