Internationale agenda

U vindt hier een overzicht van alle evenementen

Industriedag Duitsland | 22 maart 2017

Miniconferentie voor de maakindustrie
Het VNO-NCW Midden en het World Trade Center Twente organiseren samen met partners in Go4Export de Industriedag Duitsland op 22 maart 2017. U krijgt als ondernemer niet alleen informatie, u wordt ook geïnspireerd door collega ondernemers met veel ervaring in Duitsland.

Lees meer

Saxion Challenge Day 2017 | 24 maart 2017

Op vrijdag 24 maart 2017 vindt de tweede editie van de Saxion Challenge Day plaats waarbij inspiratieteams van studenten zich buigen over vraagstukken van ondernemers. Internationale focus staat centraal met ruimte voor inbreng van de vele internationale studenten die Saxion, Windesheim en de Universiteit van Twente rijk is.

Lees meer

Succesvol zakendoen in Frankrijk | 13 april 2017

Uitnodiging – Masterclass strategische allianties en acquisitie
U leert over do’s and don’ts met betrekking tot strategische allianties en acquisitie. Waarmee moet u rekening houden als u een zakenpartner zoekt in Frankrijk of uw producten of diensten in de Franse markt wilt afzetten?

Lees meer

Aquatech China | 7 – 9 juni 2017

Aquatech China 2017 vindt plaats van 7-9 juni 2016 in Shanghai. Met ruim 1.300 exposanten en ruim 40.000 bezoekers uit 90 landen, is Aquatech de grootste Water Technology beurs in China. Meer dan 56,000+ water professionals bezoeken deze beurs ieder jaar.

Lees meer

Nieuwe Ledenontbijt | 21 september 2017

Eens per jaar organiseert de WTC Twente Business Club een ontbijtbijeenkomst om de kennismaking tussen nieuwe en bestaande leden te bevorderen. Onder het genot van een heerlijk ontbijt stellen nieuwe leden zich aan u voor in een twee-minuten-pitch.

Lees meer

Landenbijeenkomst en bedrijfsbezoek | 7 december 2017

Op 7 december aanstaande vindt de Landenbijeenkomst plaats waarbij we met u inzoomen een bepaald land, gebied en/of thema. Het internationaal zakendoen en de actualiteit staan daarbij uiteraard centraal. Nadere informatie volgt en deze bijeenkomst zal worden gecombineerd met een bedrijfsbezoek.

Lees meer