Internationale agenda

U vindt hier een overzicht van alle evenementen

Jaarvergadering WTC Twente Business Club | 11 mei 2017

Dit jaar zijn we te gast bij Van Merksteijn International B.V. te Almelo. Naast de jaarvergadering staat een rondleiding op het programma. Van Merksteijn International B.V. heeft de productie en opslag verdeeld over 25 ha. en gaan we tijdens de rondleiding zien.

Lees meer

Aquatech China | 7 – 9 juni 2017

Aquatech China 2017 vindt plaats van 7-9 juni 2016 in Shanghai. Met ruim 1.300 exposanten en ruim 40.000 bezoekers uit 90 landen, is Aquatech de grootste Water Technology beurs in China. Meer dan 56,000+ water professionals bezoeken deze beurs ieder jaar.

Lees meer

Nieuwe Ledenontbijt | 21 september 2017

Eens per jaar organiseert de WTC Twente Business Club een ontbijtbijeenkomst om de kennismaking tussen nieuwe en bestaande leden te bevorderen. Onder het genot van een heerlijk ontbijt stellen nieuwe leden zich aan u voor in een twee-minuten-pitch.

Lees meer

Landenbijeenkomst en bedrijfsbezoek | 7 december 2017

Op 7 december aanstaande vindt de Landenbijeenkomst plaats waarbij we met u inzoomen een bepaald land, gebied en/of thema. Het internationaal zakendoen en de actualiteit staan daarbij uiteraard centraal. Nadere informatie volgt en deze bijeenkomst zal worden gecombineerd met een bedrijfsbezoek.

Lees meer