Internationale agenda

U vindt hier een overzicht van alle evenementen

Women in International Business | Hengelo, 9 maart 2018

In het kader van Internationale Vrouwendag, waar in vele landen wordt op 8 maart stilgestaan bij de emancipatie en solidariteit van vrouwen, organiseren wij een netwerk evenement voor internationaal actieve vrouwelijke ondernemers en professionals in Oost-Nederland, met inhoudelijke kennissessies & presentaties rondom ontwikkelingen in het internationaal zakendoen, gefaciliteerd door inspirerende vrouwelijke sprekers.

Lees meer

International Trade Day, Leeuwarden | 23 april 2018

WTC Leeuwarden organiseert van 22-25 april de jaarlijkse WTCA General Assembly, de jaarvergadering van alle World Trade Centers wereldwijd, met International Trade Day, een groot internationaal B2B matchmaking event, op Maandag 23 april 2018. Naar verwachting doen er 250 WTC-vertegenwoordigers en 150 bedrijven mee uit meer dan 60 verschillende landen, van Sao Paulo tot Peking en van Accra tot Oslo. Daarnaast is er plaats voor 150 Nederlandse bedrijven.

Lees meer

POLAGRA PREMIERY, Poznań | 18 – 21 januari 2018

LAATSTE KANS OM U IN TE SCHRIJVEN! Polagra Premiery is een tweejaarlijks terugkerende vakbeurs gericht op innovatieve oplossingen en modernisering van de bedrijfsvoering voor de gehele agrarische sector, waaronder, dierhouderij, landbouwmachines, bemesting, gewasbescherming, advies, logistiek en stallen- en kassenbouw. Het Nederlands Paviljoen wordt georganiseerd door het Ministerie van Economische zaken in samenwerking met de Landbouwraad van de Nederlandse Ambassade in Warschau en World Trade Center Twente. Nederlandse bedrijven kunnen hier aan deelnemen.

Lees meer

World Trade Day | 6 november 2017

Locatie: WTC Twente, Hengelo.
Internationaal ondernemen begint in eigen land. Ontmoet meerdere landen op 1 dag. De World Trade Day biedt u internationale handelsmogelijkheden. Tijdens de World Trade Day komt vraag en aanbod bij elkaar. Meer informatie: www.worldtradeday.nl.

Lees meer