Internationale agenda

U vindt hier een overzicht van alle evenementen

11 oktober 2018 Hengelo | Women in International Business

In het kader van Internationale Vrouwendag, waar in vele landen wordt op 8 maart stilgestaan bij de emancipatie en solidariteit van vrouwen, organiseren wij een netwerk evenement voor internationaal actieve vrouwelijke ondernemers en professionals in Oost-Nederland, met inhoudelijke kennissessies & presentaties rondom ontwikkelingen in het internationaal zakendoen, gefaciliteerd door inspirerende vrouwelijke sprekers.

Lees meer

28 oktober – 4 november 2018 | Trade mission statement Dutch Digital Health & Smart Devices delegation Canada 2018

Uitgebreide ondernemersdelegatie onder de vlag van Health-Holland en met het thema ‘Digital Health & Smart Devices’ richting Canada vanaf 28 oktober tot 4 november (werkweek 29 okt – 3 nov). Een gebalanceerd programma, waarin wij zowel Greater Toronto als Healthhub in Noord-Amerika gaan verkennen, maar ook Calgary in Alberta, een wellicht iets minder ontwikkeld Life Sciences & health cluster, maar de ideale plek om met uw innovatieve product of dienst aan te sluiten bij de issues die spelen in healthcare.

Lees meer

Meet & Greet Friday | 2e vrijdag van de maand

Leer de WTC Twente Residents en Business Clubleden kennen onder het genot van een hapje en drankje. Iedere tweede vrijdag van de maand. Het World Trade Center Twente is het bruisende zakencentrum waar ondernemers met een internationale scope gehuisvest zijn, kennis en...

Lees meer