22 – 25 september 2017 | locatie: Bednary in the municipality Pobiedziska, Poland

De grootste buiten landbouwtentoonstelling in Europa – Hier aanmelden

Is uw onderneming actief in de productie, ontwikkeling, handel of diensten rondom landbouwmachines? Bent u geïnteresseerd in nieuwe afzetmarkten in Centraal-Oost Europa en wilt u snel nieuwe contacten leggen? Ga dan mee op missie naar de AGRO SHOW in Polen! AGRO SHOW is de plek om de nieuwste en modernste machines en apparatuur te presenteren. Op dit grootschalige evenement worden producten, zoals landbouwmachines, nieuwe technieken in kunstmest, zaden, gewasbeschermingsmiddelen en andere industrieën gerelateerd aan landbouw tentoongesteld. Daarnaast zijn er anderen financiële instellingen uit de landbouw- en bosbouwindustrie aanwezig. Op de AGRO SHOW kunnen bezoekers het volledige assortiment producten en diensten voor de landbouw verkennen en alle benodigde informatie ontvangen van exposanten op technisch, agronomisch en economisch gebied.

Mede door de aanwezigheid van de Poolse Kamer van Koophandel voor Landbouw Machines op het evenement, biedt de AGRO SHOW u als bezoeker unieke kansen. Zij geven tijdens het evenement verschillende demonstraties, waarbij moderne technieken gepresenteerd worden en wordt uitgelegd hoe deze nieuwe technieken impact kunnen hebben op de bouw van agrarische machines.

Machinepresentaties:

Wat de AGRO SHOW onderscheidt is een open ruimte, die bijna onbeperkt mogelijkheden biedt voor machinedemonstraties. Bijvoorbeeld in 2016 presenteerde de AGRO SHOW de traditionele spuiten, voorladers, verreikers en hulpmiddelen voor teelt en zaaien. Elke demonstratie eindigde met een professioneel commentaar. Vervolgens werden in een nieuwe ronde opnieuw presentaties gehouden op grote open velden. Bezoekers waren in staat om naar technische details te vragen en hadden de kans de machines beter onder de loep te kunnen nemen. Door de grote oppervlakte hebben de exposanten uitgebreid de kans producten tentoon te stellen.

Details:

  • Het evenement bestaat sinds 1999
  • Deze grote beurs duurt 4 dagen
  • Het evenement trekt meer dan 800 standhouders
  • Er zijn bijna 100 standhouders van buiten Polen
  • Het evenement trekt tevens meer dan 150 000 bezoekers aan
  • Het terrein beschikt over een ruimte van 150 000 m²
  • De AGRO SHOW dekt een gebied van 120 hectare

Meer informatie en aanmelden :

Het World Trade Center Twente organiseert een gemeenschappelijk paviljoen op de Agro Show gecombineerd met een matchmakingprogramma. Op basis van een ingediend bedrijfsprofiel worden individueel gesprekken geregeld op de beurs.

Dit programma wordt financieel mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel. 10 bedrijven kunnen aan dit programma deelnemen. Minimaal de helft van het aantal deelnemers daarvan komt uit Overijssel. Deelname aan de missie (gemeenschappelijke stand en matchmakingprogramma) is kosteloos, behalve uw eigen reis en verblijfkosten, graag uiterlijk 1 september aanmelden. Er wordt € 250,- in rekening gebracht voor het dekken van de lokaal verplichte kosten per deelnemer.

Aanmelden kan door het volgende formulier in te vullen:  Formulier deelnemers Agro Show, Polen

Voor meer informatie neemt u contact op met Freerk Faber.

Freerk Faber
074 2915 604

Deel dit bericht

twitterredditpinterestlinkedinmail