Business Centrum

Representatieve werk- en vergaderlocatie met een internationale focus

Bent u een internationaal gerichte ondernemer?

Kom bij ons zitten!

Het World Trade Center Twente aan het Industrieplein is de unieke plek waar internationaal gerichte ondernemers, overheidsorganisaties, dienstverleners en professionals bij elkaar komen. Een werk-, kennis- en ontmoetingscentrum voor internationaal zakendoen.

Kantoorruimte huren

Een ideale kantoorlocatie voor ondernemingen met een internationale scope. Op maat te bepalen, zeer representatieve kantoorruimtes vanaf 28 m². Voor iedere ondernemer een passende werkomgeving.

Abonnement Flexplekken

Zoekt u een flexibele werkplek in een professionele, internationaal gerichte omgeving? Kom bij ons zitten. Een aantal uur per week of iedere dag, zoals het bij u past.

Vergaderruimte huren

Vergaderen op een gunstig gelegen locatie in Hengelo? Onze vergaderruimtes bieden meerdere mogelijkheden voor bijeenkomsten tot 80 personen.

Business Point Seats

Wilt u af en toe komen werken of een afspraak bij ons plannen? Dan is de strippenkaart voor het WTC Business Point de beste oplossing tegen een gunstige prijs.

Wilt u meer weten?

Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u nog vragen over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Contact