Business Centrum

Flexwerkplekken, kantoren, meeting point, vergader- en presentatieruimtes in een internationale setting

Het regionale business centrum voor internationaal ondernemen

Het World Trade Center Twente aan het Industrieplein in Hengelo is de unieke plek waar internationaal gerichte ondernemers, overheidsorganisaties, dienstverlening en professionals bij elkaar komen. Een kennis- en ontmoetingscentrum voor ondernemers met een internationale scope. Al onze bezoekers geven wij een warm welkom, of u nou een kantoorruimte huurt, uw evenement bij ons onderbrengt of alleen voor een snelle bespreking langskomt.

Business Point Seats

Wilt u af en toe komen werken of een afspraak bij ons plannen? Dan is de strippenkaart voor het WTC Business Point de beste oplossing tegen een gunstige prijs.

Abonnement Flexplekken

Zoekt u een flexibele werkplek in een professionele, internationaal gerichte omgeving? Kom bij ons zitten. Een aantal uur per week of iedere dag, zoals het bij u past.

Vergaderruimte huren

Vergaderen op een gunstig gelegen locatie in Hengelo? Onze vergaderruimtes bieden meerdere mogelijkheden voor bijeenkomsten tot 80 personen.

Kantoorruimte huren

Een ideale kantoorlocatie voor ondernemingen met een internationale scope. Op maat te bepalen kantoorruimtes vanaf 28 m². Voor iedere ondernemer een passende werkomgeving.

Wilt u meer weten?

Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u nog vragen over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Contact