Agenda van de WTC Twente Business Club

Hét platform voor internationaal zakendoen in de regio
Volop genetwerkt tijdens zomerborrel WTC Twente Business Club

Volop genetwerkt tijdens zomerborrel WTC Twente Business Club

‘Leden van de WTC Twente Business Club zijn over het algemeen positief’ gaf voorzitter Wim Geul aan tijdens de zomerborrel. ‘In de afgelopen periode hebben wij veel van onze leden gesproken en geïnformeerd hoe het gaat tijdens de Covid-19 crisis en wat wij als World Trade Center voor de bedrijven kunnen betekenen’ gaf Geul aan. ‘Over het algemeen gaat het wel minder, zoals enkele orders die on hold staan, maar bedrijven zijn over het algemeen positief.

‘Overheidssteun moet overname bedrijven voorkomen’ volgens Trendwatcher Adjiedj Bakas

‘Overheidssteun moet overname bedrijven voorkomen’ volgens Trendwatcher Adjiedj Bakas

De productiecapaciteit dichterbij huis realiseren, ofwel komen tot een kortere supply chain. Technologische en digitale ontwikkelingen komen in een stroomversnelling terecht door de coronacrisis. Financiële overheidssteun moet voorkomen dat bedrijven in Oost-Nederland door China worden overgenomen en we zullen steeds meer een re-urbanisatie op gang komen, een trek van de stad naar het platteland. Creatieve en innoverende bedrijven zijn de winnaars van deze periode.
Dat waren enige opmerkingen van Trendwatchter de Vaderlands Adjiedj Bakas die hij naar voren bracht tijdens het webinar ‘Trends in de internationale economie na Covid-19’.

Terugblik: Landenbijeenkomst China

Terugblik: Landenbijeenkomst China

Van 12-15 november nam een delegatie uit Oost-Nederland deel aan de door het World Trade Center Twente mede georganiseerde Holland High Tech paviljoen op de Semicon beurs in München. Deelnemende bedrijven waren o.a. Elect High Tech, Malvern Panalytical, Salland Engineering, Solmates en Tempress .

12 juni zomerborrel WTC Twente Business Club

12 juni zomerborrel WTC Twente Business Club

Het is al een jarenlange traditie dat voorafgaand aan de zomervakantie de WTC Twente Business Club een zomerborrel organiseert. Dé mogelijkheid voor deelnemers in de Business Club om in een informele sfeer kennis- en ervaring uit te wisselen. Dit jaar wordt de...

Word ook lid van de WTC Twente Business Club.

Ontmoet collega-ondernemers uit de regio die actief zijn in de internationale handel.