De Chief Executive Officer van de World Trade Centers Association uit New York, Scott Ferguson, komt op uitnodiging van het World Trade Center Twente eind januari naar Hengelo. De heer Scott Ferguson is de hoogste baas van de WTCA met 325 World Trade Centers in 90 landen.

 

Nieuwjaarsbijeenkomst

De heer Scottt Ferguson zal te gast zijn op de nieuwjaarsbijeenkomst van de WTC Twente Business Club die op 31 januari 2017 wordt gehouden in het World Trade Center Twente in Hengelo. De Business Club van het World Trade Center is hét platform in de regio waar kennis en ervaring over het internationaal zakendoen wordt uitgewisseld. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst zal ook het programma voor 2017 bekend worden gemaakt. Zo zal er een bezoek worden gebracht aan de winnaar van de Export Award 2016 Yalp en wordt er begin maart vanuit Overijssel een economische missie georganiseerd op het gebied van medische technologie naar Stuttgart.

 

CEO WTCA

Sinds vorig jaar is Scott Ferguson CEO van de WTCA. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in het internationaal zakendoen. Als voormalig President en CEO van Trade Centre Limited, een Canadese organisatie die de diensten uitvoerde voor World Trade Center Halifax in Canada, kent hij de WTC organisatie en meerwaarde van een World Trade Center al jarenlang.

 

Europese trip

Het bezoek van de WTCA CEO is een onderdeel van zijn reis naar Europa. Daarin maakt hij naast de World Trade Centers in Nederland en het Nederlandse netwerk van WTC Trade Associates kennis met meerdere Europese World Trade Centers tijdens een Europese bijeenkomst begin februari in Trieste.

 

Deel dit bericht

twitterredditpinterestlinkedinmail