Unieke mogelijkheid om kennis te maken met Italiaanse foodproducten en de voordelen van een platform waarop meer dan 13.000 producten worden aangeboden.

Op 6 november komt een vertegenwoordiging van World Trade Center Trieste naar Hengelo om hun digitale platform met 13.000 producten (wijnen, pasta, olie, sauzen, vleeswaar, kaas, vlees, vis, fruit, broodproducten en typisch andere Italiaanse producten) onder de aandacht te brengen van geïnteresseerde bedrijven uit de horecasector in Nederland. Om 17.30 uur wordt een korte toelichting op het platform (www.wtctrieste.com) gegeven en de voorwaarden om te bestellen. Aansluitend is er de mogelijkheid om een selectie van de producten te proeven (appetizers, voorgerecht en hoofdgerecht) vergezeld met bijbehorende wijnen. De producten worden vers voor u klaargemaakt door een Chef-kok uit Trieste. Mocht u al een kijkje willen nemen naar de aangeboden producten dan kunt u zich via de hiervoor genoemde website kosteloos aanmelden.

Kortom, een bijeenkomst die u als culinaire en Italië liefhebber niet wilt missen! De World Trade Centers Trieste en Twente nodigen u, als mogelijk geïnteresseerde (horeca)ondernemer, van harte uit voor deze bijeenkomst. Wij kijken uit naar uw komst.

Locatie: in het World Trade Center Twente – Industrieplein 2 te Hengelo (navigatie Gieskesstraat).

Deelname aan de informatiebijeenkomst voor Italiaanse producten is kosteloos en zonder verplichting. U kunt meerdere personen opgeven. Aanmelden is i.v.m. de catering verplicht en kan t/m 5 november via: info@wtctwente.eu.

Deel dit bericht

twitterredditpinterestlinkedinmail