Het internationaal opererende Crolox heeft zich in de nieuw gerealiseerde kantoorunits van het World Trade Center Twente in Hengelo gevestigd. Crolox is een creatieve ICT-organisatie die standaard softwareproducten en diensten levert.  Eigenaren Arjan de Jong en Arthur Frank zijn erg in hun nopjes met de nieuwe werkplek: “De locatie heeft een frisse en industriële uitstraling. Daarnaast een mooie gelegenheid om onze kennis en ervaring te delen met andere professionals. En het wereldwijde netwerk van het WTC helpt ons met de stappen over de grens.”

 

                    

 

Crolox

Crolox levert naast standaard softwareproducten en diensten op projectbasis ook op maat gemaakte software voor hun opdrachtgevers. Crolox richt zich specifiek op oplossingen die bedoeld zijn om de dagelijkse werkzaamheden van hun klanten te ondersteunen. Dit doen zij door hun kennis van het werkproces én de markt te vertalen in innovatieve producten. Op dit moment is Crolox vooral actief in de zorgsector. Voor deze sector ondersteunt Crolox data-intensieve verandering- en integratietrajecten van de (semi-) overheid. Daarnaast worden producten en diensten geleverd voor de farmacie en is een applicatie ontwikkeld voor het detecteren van Post Traumatisch Stress Syndroom (PTSS).

Business Centrum WTC Twente

Het nieuwe Business Centrum van WTC Twente is met name geschikt voor bedrijven die zelf internationaal actief zijn, internationale bedrijven ondersteunen of op zoek zijn naar een kantoor met internationale uitstraling. Het World Trade Center Twente biedt een hoge mate van flexibiliteit. Reguliere kantoorruimten zijn te huur vanaf plm. 28 m² en naar eigen wens in overleg uit te breiden of in te krimpen. Niet iedere ondernemer heeft een eigen kantoor nodig en veel ondernemers delen ook liever in de energie van andere ondernemers door te werken in een open en professionele omgeving. Deze ondernemers, zelfstandige professionals en eigentijdse werkers geeft het WTC Twente graag de ruimte. Het WTC Twente biedt flexibele werkplekken aan die per dag(deel) worden gehuurd middels een strippenkaart of een abonnement voor een langere periode. Het WTC Twente focust daarbij op bedrijven die internationaal actief zijn.

Ga naar Business Centrum WTC Twente

Deel dit bericht

twitterredditpinterestlinkedinmail