Handelsevenementen

Internationale agenda

Industriedag Duitsland | 22 maart 2017

Miniconferentie voor de maakindustrie
Het VNO-NCW Midden en het World Trade Center Twente organiseren samen met partners in Go4Export de Industriedag Duitsland op 22 maart 2017. U krijgt als ondernemer niet alleen informatie, u wordt ook geïnspireerd door collega ondernemers met veel ervaring in Duitsland.

Succesvol zakendoen in Frankrijk | 13 april 2017

Uitnodiging – Masterclass strategische allianties en acquisitie
U leert over do’s and don’ts met betrekking tot strategische allianties en acquisitie. Waarmee moet u rekening houden als u een zakenpartner zoekt in Frankrijk of uw producten of diensten in de Franse markt wilt afzetten?

Aquatech China | 7 – 9 juni 2017

Aquatech China 2017 vindt plaats van 7-9 juni 2016 in Shanghai. Met ruim 1.300 exposanten en ruim 40.000 bezoekers uit 90 landen, is Aquatech de grootste Water Technology beurs in China. Meer dan 56,000+ water professionals bezoeken deze beurs ieder jaar.

Nieuwe Ledenontbijt | 21 september 2017

Eens per jaar organiseert de WTC Twente Business Club een ontbijtbijeenkomst om de kennismaking tussen nieuwe en bestaande leden te bevorderen. Onder het genot van een heerlijk ontbijt stellen nieuwe leden zich aan u voor in een twee-minuten-pitch.

Landenbijeenkomst en bedrijfsbezoek | 7 december 2017

Op 7 december aanstaande vindt de Landenbijeenkomst plaats waarbij we met u inzoomen een bepaald land, gebied en/of thema. Het internationaal zakendoen en de actualiteit staan daarbij uiteraard centraal. Nadere informatie volgt en deze bijeenkomst zal worden gecombineerd met een bedrijfsbezoek.