Handelsevenementen

Internationale agenda

11 oktober 2018 Hengelo | Women in International Business

In het kader van Internationale Vrouwendag, waar in vele landen wordt op 8 maart stilgestaan bij de emancipatie en solidariteit van vrouwen, organiseren wij een netwerk evenement voor internationaal actieve vrouwelijke ondernemers en professionals in Oost-Nederland, met inhoudelijke kennissessies & presentaties rondom ontwikkelingen in het internationaal zakendoen, gefaciliteerd door inspirerende vrouwelijke sprekers.

28 oktober – 4 november 2018 | Trade mission statement Dutch Digital Health & Smart Devices delegation Canada 2018

Uitgebreide ondernemersdelegatie onder de vlag van Health-Holland en met het thema ‘Digital Health & Smart Devices’ richting Canada vanaf 28 oktober tot 4 november (werkweek 29 okt – 3 nov). Een gebalanceerd programma, waarin wij zowel Greater Toronto als Healthhub in Noord-Amerika gaan verkennen, maar ook Calgary in Alberta, een wellicht iets minder ontwikkeld Life Sciences & health cluster, maar de ideale plek om met uw innovatieve product of dienst aan te sluiten bij de issues die spelen in healthcare.

13-16 november 2018 | Semicon Europa in München

De deelnemende exposanten en samenwerkingspartners van het Holland High Tech paviljoen op SEMICON Europa 2017 in München waren zeer tevreden over de gezamenlijke beursdeelname. Dat SEMICON Europa tegelijkertijd plaatsvond met de beurs productronica in Messe München...