Handelsmissies

Inkomende en uitgaande handelsmissies met WTC Twente

28 oktober – 4 november 2018 | Trade mission statement Dutch Digital Health & Smart Devices delegation Canada 2018

Uitgebreide ondernemersdelegatie onder de vlag van Health-Holland en met het thema ‘Digital Health & Smart Devices’ richting Canada vanaf 28 oktober tot 4 november (werkweek 29 okt – 3 nov). Een gebalanceerd programma, waarin wij zowel Greater Toronto als Healthhub in Noord-Amerika gaan verkennen, maar ook Calgary in Alberta, een wellicht iets minder ontwikkeld Life Sciences & health cluster, maar de ideale plek om met uw innovatieve product of dienst aan te sluiten bij de issues die spelen in healthcare.

13-16 november 2018 | Semicon Europa in München

De deelnemende exposanten en samenwerkingspartners van het Holland High Tech paviljoen op SEMICON Europa 2017 in München waren zeer tevreden over de gezamenlijke beursdeelname. Dat SEMICON Europa tegelijkertijd plaatsvond met de beurs productronica in Messe München...

Met behulp van de WTC-contacten hebben we doelgerichte bedrijven kunnen spreken tijdens de matchmaking op de handelsmissie naar São Paulo. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een goede basis is om onze kansen en contacten in Brazilië verder te ontwikkelen.

Jop van Boggelen

Partner & Director, Aircrete Europe

Deze Medical Tour hielp ons in contact te komen met Zuid-Duitse medische netwerken en helpt de band te verstevigen tussen Twentse medisch ondernemers, de Universiteit Twente en toonaangevende medici. Hier gaat zeker wat uitkomen voor ons

Robert Evers

Directeur, Focal 2.0

Ontdek nieuwe markten en vindt de juiste partners

Het World Trade Center Twente organiseert meerdere keren per jaar handelsmissies met partners en bedrijven uit de regio. Deelnemers ontdekken nieuwe markten door bijvoorbeeld beursdeelname en ontmoeten nieuwe, betrouwbare handelspartners.

Deelnemende bedrijven aan handelsmissies kunnen naast het volgen van het algemene programma ook potentiële partners ontmoeten in individuele matchmaking-gesprekken. Tijdens inkomende handelsbezoeken koppelt WTC Twente bedrijven uit de regio aan de delegatie, bestaande uit bedrijven uit één land en/of sector.

Aanmelden?

Bespaar tijd en kosten door deelname aan de handelsmissies van WTC Twente en profiteer van ons wereldwijde netwerk. Voor meer informatie en aanmelden, neem contact met ons op.

Handelsmissies met WTC Twente worden mede mogelijk gemaakt door: