Handelsmissies

Inkomende en uitgaande handelsmissies met WTC Twente

Aquatech China | 7 – 9 juni 2017

Aquatech China 2017 vindt plaats van 7-9 juni 2016 in Shanghai. Met ruim 1.300 exposanten en ruim 40.000 bezoekers uit 90 landen, is Aquatech de grootste Water Technology beurs in China. Meer dan 56,000+ water professionals bezoeken deze beurs ieder jaar.

Retail Studiereis naar Hongkong | 11 – 16 juni 2017

Deze studiereis is een bron van inspiratie en innovatie en organiseert door InnoBrands®. De combinatie van Aziatisch en Westers, een grote middenklasse en moordende concurrentie, maakt Hongkong tot een leerzame en inspirerende bestemming.

Met behulp van de WTC-contacten hebben we doelgerichte bedrijven kunnen spreken tijdens de matchmaking op de handelsmissie naar São Paulo. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een goede basis is om onze kansen en contacten in Brazilië verder te ontwikkelen.

Jop van Boggelen

Partner & Director, Aircrete Europe

Deze Medical Tour hielp ons in contact te komen met Zuid-Duitse medische netwerken en helpt de band te verstevigen tussen Twentse medisch ondernemers, de Universiteit Twente en toonaangevende medici. Hier gaat zeker wat uitkomen voor ons

Robert Evers

Directeur, Focal 2.0

Ontdek nieuwe markten en vindt de juiste partners

Het World Trade Center Twente organiseert meerdere keren per jaar handelsmissies met partners en bedrijven uit de regio. Deelnemers ontdekken nieuwe markten door bijvoorbeeld beursdeelname en ontmoeten nieuwe, betrouwbare handelspartners.

Deelnemende bedrijven aan handelsmissies kunnen naast het volgen van het algemene programma ook potentiële partners ontmoeten in individuele matchmaking-gesprekken. Tijdens inkomende handelsbezoeken koppelt WTC Twente bedrijven uit de regio aan de delegatie, bestaande uit bedrijven uit één land en/of sector.

Aanmelden?

Bespaar tijd en kosten door deelname aan de handelsmissies van WTC Twente en profiteer van ons wereldwijde netwerk. Voor meer informatie en aanmelden, neem contact met ons op.

Contact

Handelsmissies met WTC Twente worden mede mogelijk gemaakt door: