Handelsmissies

Inkomende en uitgaande handelsmissies met WTC Twente

Medical Devices Meetings Stuttgart | 7-8 maart 2018

Europe’s first BtoB forum for the manufacturing of medical equipment and devices Vorig jaar werd de tweede editie van de Medical Devices Meetings georganiseerd. Hieronder vindt u meer informatie over de derde editie van dit evenement in Stuttgart. Dit...

POLAGRA PREMIERY, Poznań | 18 – 21 januari 2018

LAATSTE KANS OM U IN TE SCHRIJVEN! Polagra Premiery is een tweejaarlijks terugkerende vakbeurs gericht op innovatieve oplossingen en modernisering van de bedrijfsvoering voor de gehele agrarische sector, waaronder, dierhouderij, landbouwmachines, bemesting, gewasbescherming, advies, logistiek en stallen- en kassenbouw. Het Nederlands Paviljoen wordt georganiseerd door het Ministerie van Economische zaken in samenwerking met de Landbouwraad van de Nederlandse Ambassade in Warschau en World Trade Center Twente. Nederlandse bedrijven kunnen hier aan deelnemen.

SEMICON Europa, München | 14 – 17 november 2017

De grootste internationale beurs voor halfgeleider apparatuur, materialen en diensten in Europa wordt gehouden in München. Op de Semicon kunnen bedrijven uit het halfgeleider landschap uit Overijssel / Oost-Nederland via het WTC Twente aansluiten bij het Holland paviljoen.

POWER-GEN International, Las Vegas | 5 – 7 december 2017

De POWER-GEN International is wereldwijd het grootste evenement op het gebied van productie, trends en technologieën in energieopwekking. Het WTC Twente organiseert een gemeenschappelijk paviljoen en een matchmakingprogramma op de editie 2017 die dit jaar wordt gehouden in Las Vegas.

Met behulp van de WTC-contacten hebben we doelgerichte bedrijven kunnen spreken tijdens de matchmaking op de handelsmissie naar São Paulo. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een goede basis is om onze kansen en contacten in Brazilië verder te ontwikkelen.

Jop van Boggelen

Partner & Director, Aircrete Europe

Deze Medical Tour hielp ons in contact te komen met Zuid-Duitse medische netwerken en helpt de band te verstevigen tussen Twentse medisch ondernemers, de Universiteit Twente en toonaangevende medici. Hier gaat zeker wat uitkomen voor ons

Robert Evers

Directeur, Focal 2.0

Ontdek nieuwe markten en vindt de juiste partners

Het World Trade Center Twente organiseert meerdere keren per jaar handelsmissies met partners en bedrijven uit de regio. Deelnemers ontdekken nieuwe markten door bijvoorbeeld beursdeelname en ontmoeten nieuwe, betrouwbare handelspartners.

Deelnemende bedrijven aan handelsmissies kunnen naast het volgen van het algemene programma ook potentiële partners ontmoeten in individuele matchmaking-gesprekken. Tijdens inkomende handelsbezoeken koppelt WTC Twente bedrijven uit de regio aan de delegatie, bestaande uit bedrijven uit één land en/of sector.

Aanmelden?

Bespaar tijd en kosten door deelname aan de handelsmissies van WTC Twente en profiteer van ons wereldwijde netwerk. Voor meer informatie en aanmelden, neem contact met ons op.

Handelsmissies met WTC Twente worden mede mogelijk gemaakt door: