Op 7 december vindt de Landenbijeenkomst plaats waarbij we met u inzoomen op zakendoen in het Verenigd Koninkrijk. Het internationaal zakendoen en de actualiteit, zoals de gevolgen van de Brexit, staan daarbij uiteraard centraal. Deze bijeenkomst zal worden gecombineerd met een bedrijfsbezoek aan Business Clublid Falco.

Het hoofdkantoor van alle Falco-vestigingen is in Vriezenveen, net als de productie van overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen. Daarnaast exporteert Falco haar producten. Falco heeft 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens zijn Falco producten op exclusieve basis vertegenwoordigd in 10 Europese landen. Voor deze landen verzorgt de afdeling export van Falco de contacten en verkoop zelf.

De Landenbijeenkomst is een activiteit van de WTC Twente Business Club. Deelname is voorbehouden aan leden, zij ontvangen persoonlijk een uitnodiging. Heeft u interesse om lid te worden en deze bijeenkomst als introducé bij te wonen, dat kan! Neemt u dan contact met ons op via:

Contact Opnemen

E-mail: businessclub@wtctwente.eu

Meer informatie: Interesse lidmaatschap WTC Twente Business Club

Deel dit bericht

twitterredditpinterestlinkedinmail