D'Andrea & Evers Design

D’Andrea & Evers Design is een ontwerpbureau voor productontwikkeling, gespecialiseerd in high end productdesign. Sinds 1992 zijn we werkzaam in dit boeiende beroepenveld.

Onze expertise is om koopbeïnvloeders als emotie en perceptie te vertalen middels vormgeving in producten. Hierdoor zijn we in staat om samen met onze opdrachtgevers succesvolle producten te creëren.

Dit, gecombineerd met technisch inzicht en een drive om innovaties te integreren, zorgt ervoor dat we in staat zijn kwalitatief hoogstaande ontwerpen te realiseren.

 

Welke sectoren zijn we actief?

  • Consumenten producten
  • Medische producten
  • Industriële producten
  • Bouw

D' Andrea & Evers

Design for Industries

Vonderweg 36c
7468 DC Enter

T: 0620490484
E: tom.evers@de-design.nl

www.de-design.nl

U kunt bij ons terecht voor zeer uiteenlopende projecten. D’Andrea & Evers Design kan putten uit een ruime ervaring op het gebied van consument producten, medische producten en industriële producten. Of het nu gaat om kleine series, grote series, elektronicatoepassingen, kunststof, metaal, hout, textiel en glas, we hebben er ervaring mee.

Door samenvoeging van eigentijdse, esthetische en ergonomische normen, in combinatie met kennis van de juiste productietechnologie, stellen we u in staat uw concurrentiepositie te versterken. De kracht van D’Andrea & Evers Design is dat onze medewerkers weten hoe je een product zowel functioneel, constructief, alsmede emotioneel en conceptueel moet ontwikkelen.

Naast productontwerp verzorgen we tevens uw User Interface design.

Inmiddels is ons werk beloond met diverse design erkenningen: 8 x Reddot Award; 2x IF award; 1x Dutch Design award, 2x Gio award, 1x German design award, 2x Plus X award.

Aantal medewerkers

Aantal landen actief

%

Export