Over ETHERMA Benelux BV

ETHERMA Benelux BV is leverancier in Nederland en België van infraroodverwarming en elektrische verwarming. Internationaal heeft ETHERMA vestigingen in Duitsland en Oostenrijk. In Oostenrijk is tevens de productie gevestigd. Doelgroepen zijn de professionele kanalen, technische groothandel en installateurs

ETHERMA: TOONAANGEVEND IN ELEKTRISCHE VERWARMING VOOR WONINGBOUW EN UTILITEIT.

ETHERMA Benelux BV is een toonaangevende leverancier van infrarood en elektrische verwarmingssystemen in Nederland en België. Onze jarenlange ervaring en brede kennis zijn de basis voor kwalitatief hoogwaardige producten en vakkundige adviezen. In de loop der jaren hebben wij vele interessante projecten uitgevoerd.

Voor woningbouw en utiliteit bieden wij het complete programma. ETHERMA is al jaren internationaal actief (www.etherma.com) met vestigingen in Duitsland (Gronau) en Oostenrijk, waar ook de productie gevestigd is.

Etherma Benelux BV

Robijnstraat 6
7554 TB Hengelo
Nederland

T: (088) 889880031
E: info@etherma.nl

http://www.etherma.nl

ETHERMA is mede initiatiefnemer van de IG Infrarood Benelux, de vereniging voor promotie van infraroodverwarming in oprichting. Samen met zusterverenigingen in Duitsland en Oostenrijk wordt op Europees niveau wetenschappelijk onderzoek gedaan naar (toepassingen van) infraroodverwarming. Ook willen de verenigingen de markt van de juiste informatie voorzien. Uiteindelijk moet dit leiden tot een positieve waardering van de voordelen van infraroodverwarming in EPC-bepalingen en andere richtlijnen.

Aantal medewerkers

Aantal landen actief

Opgericht in

%

Stralingsrendement