Eurol B.V.

<< Terug naar het overzicht

Over Eurol B.V.

Quality is in our nature.

Eurol is de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen en actief in meer dan 65 landen. Als totaalleverancier heeft Eurol een full-service benadering met een compleet productportfolio smeermiddelen, technische vloeistoffen, reinigings- en onderhoudsproducten. We bedienen daarmee uiteenlopende segmenten zoals automotive, transport, tweewieler- en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepsvaart.

Het gebruik van Eurol producten in de motor- en autosport, waaronder Dakar, is het ultieme bewijs voor onze kwaliteit. Bovendien dragen onze producten de goedkeuringen van vooraanstaande voertuigfabrikanten.

De ‘Quality is in our nature’ belofte staat bij de 168 Eurol-medewerkers altijd centraal: met passie zetten we ons in om uw voertuig of machine de perfecte smering te geven onder alle omstandigheden.

Dakar als testomgeving

Ons R&D laboratorium houdt zich voortdurend bezig met de verbetering van bestaande oliën en nieuwe producten. Alle ontwikkelingen op technologisch gebied worden gevolgd om onze smeermiddelen de juiste eigenschappen te geven voor maximale en veilige prestaties. Met de Dakar-rally als ultieme testomgeving. Bij uitstek hét podium om de kwaliteit van Eurol producten te testen en te bewijzen.

Onder de zwaarste omstandigheden wordt het uiterste gevergd van onze smeermiddelen en koelvloeistoffen. De Dakar-rally is dé plek waar topprestaties geleverd moeten worden. Deze combinatie van kennis en ervaring in de praktijk zorgen ervoor, dat Eurol producten met een optimale performance voor iedere toepassing in het assortiment heeft.

Nieuwbouw

Het volgende hoofdstuk uit de ‘successtory’ van Eurol is de nieuwbouw op het XL Businesspark Twente in Almelo. Medio 2016 verrijst daar een hypermoderne productielocatie mét eigen laad- en loskade, dankzij het nabijgelegen Twentekanaal. De productiecapaciteit verviervoudigt, om zo aan de groeiende vraag naar Eurol producten te blijven voldoen. Op de nieuwe locatie wordt de reeds ingevoerde ‘Worldclass Manufacturing’ methodiek verder verfijnd. Klik hier voor meer informatie.

Eurol B.V.

Energiestraat 12
7442 DA Nijverdal
Nederland

T: +31(0)548 61 51 65
E: info@eurol.com

www.eurol.com

Medewerkers

Aantal landen actief