Gullimex BV

<< Terug naar het overzicht

Over Gullimex BV

Wij leveren een breed assortiment specialistische meetinstrumenten voor toepassing in de voedingsmiddelen, farmaceutische, medische, keramische, kunststof, coating, staalindustrie, transport en de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in het meten en registreren van temperatuur en vocht, verpakken onder beschermende atmosfeer en het meten van kleur en glans.

Wij leveren kennis, ervaring en producten van o.a. Ebro, Atago, Ellab, Micro-Sensys, Euroscan, Dansensor, Datapaq, Rmoni, Hygiena, Byk, en Swema. Enkele merken zijn TempWeb, TempPin, TempMitter en TempCube.

Innoverend vermogen, deskundigheid, klant- en servicegerichtheid brachten ons het marktleiderschap in de Benelux. Sinds mei 1996 zijn onze vakkennis en ons kwaliteitssysteem gecertificeerd door TÜV en voldoen aan de nieuwste norm.

Samenwerking Japanse fabrikant Atago

Sinds april 2014 zijn wij de BeNeLux-distributeur en het officiële service center voor de producten w.o. (hand)refractometers van de Japanse fabrikant Atago. In november volgden onze medewerkers een intensieve product- en servicetraining op het hoofdkantoor in Tokio en de fabriek in Fukaja.

Gullimex BV

Gullimex BV (NL)
Oostermaat 7
7623 CS Borne
Nederland

T: +31(0)74 265 77 88
E: info@gullimex.com

 

Gullimex BV (BE)
Oudenaardsesteenweg 404
9420 Erpe-Mere België

T: +32 53 80 97 54
E: info@gullimex.be

www.gullimex.com

gullimex logo
gullimex busje

Sinds

Medewerkers

Omzet in euro's