Over Jowitherm Nederland BV

Jowitherm Nederland BV is leverancier in Nederland en België van infraroodverwarming en elektrische verwarming. Internationaal werken wij samen in de ETHERMA Group. Doelgroepen zijn de professionele kanalen, technische groothandel en installateurs.

JOWITHERM: TOONAANGEVEND IN ELEKTRISCHE VERWARMING VOOR WONINGBOUW EN UTILITEIT.

Jowitherm Nederland BV is een toonaangevende leverancier van infrarood en elektrische verwarmingssystemen in Nederland en België. Onze jarenlange ervaring en brede kennis zijn de basis voor kwalitatief hoogwaardige producten en vakkundige adviezen. In de loop der jaren hebben wij vele interessante projecten uitgevoerd.

Voor woningbouw en utiliteit bieden wij het complete programma. Huikeshoven BV is ons zusterbedrijf voor industriële toepassingen. Internationaal werken wij samen met Etherma Elektrowärme GmbH (www.etherma.com) in oa Duitsland.

Jowitherm Nederland BV

Robijnstraat 6
7554 TB Hengelo
Nederland

T: (088) 889880031
E: info@jowitherm.nl

www.jowitherm.nl

JOWITHERM is mede initiatiefnemer van de IG Infrarood Nederland, de vereniging voor promotie van infraroodverwarming in oprichting. Samen met zusterverenigingen in Duitsland en Oostenrijk wordt op Europees niveau wetenschappelijk onderzoek gedaan naar (toepassingen van) infraroodverwarming. Ook willen de verenigingen de markt van de juiste informatie voorzien. Uiteindelijk moet dit leiden tot een positieve waardering van de voordelen van infraroodverwarming in EPC-bepalingen en andere richtlijnen.

Aantal medewerkers

Aantal landen actief

Opgericht in

%

Stralingsrendement