KroeseWevers Accountants en Belastingadviseurs

<< Terug naar het overzicht

Over KroeseWevers

KroeseWevers is een organisatie met een unieke mix van mensen en expertises. We adviseren ondernemers op het gebied van accountancy, belastingadvies en aanverwante financiële (ondernemers) vraagstukken. We zijn een multidisciplinaire organisatie, waardoor we onze klanten volledig kunnen ontzorgen. Onze unieke werkwijze geeft onze klanten energie en maakt accountancy en belastingadvies menselijker en flexibeler.

Samen halen we het beste uit uw onderneming

Ons doel is uw financiële ambities verder te ontwikkelen. Dit doen we altijd met een op maat gesneden aanpak voor uw organisatie. En altijd met de blik op de toekomst. Hiermee kunnen wij die proactieve, financiële sparringpartner zijn waar u naar op zoek bent. Van cijfers naar visie, van visie naar toekomst.

Flexibel en altijd dichtbij

Gevestigd in Noord- en Oost-Nederland bedient KroeseWevers bedrijven van diverse omvang: van de ondernemer die vorige maand is gestart tot de ondernemer die wordt klaargestoomd voor de beursgang. Die diversiteit maakt ons een geschikte partner voor elk type ondernemer, van klein tot groot en van starter tot geroutineerde ondernemer.

 

KroeseWevers Accountants en Belastingadviseurs

De Matenstraat 47
Postbus 57, NL-7570 AB Oldenzaal
Nederland

T: +31 (0)541 53 06 66
E: harold.oudesmeijers@kroesewevers.nl

www.kroesewevers.nl

 

Internationaal Ondernemen

Zetelverplaatsing, buitenlandse vestigingen, verplaatsing productie, grensoverschrijdende transacties? We adviseren ondernemers die begeleid willen worden in het internationaal zakendoen. Wij ondersteunen graag uw grenzeloze ambities en via onze jarenlange en actieve deelname aan het internationale financiële netwerk Nexia International kunnen wij uw bedrijf klaarstomen voor internationale ambities en u in elk land ter wereld verder helpen.

KroeseWevers is gevestigd in de regio’s Achterhoek, Drenthe, Salland en Twente maar ook nationaal en internationaal behoren tot ons werkveld. Kortom, ongeacht waar u zich bevindt, wij zijn altijd flexibel en dichtbij: van lokaal tot internationaal!

Medewerkers

Aantal landen actief

Aantal sectoren

Kennisteams