Oost NL

Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland NL

<< Terug naar het overzicht

Over Oost NL

Bent u als ondernemer verantwoordelijk voor innovatieve producten en diensten? Dan kunnen onze specialisten u van dienst zijn. Samen met ons kunt u bepalen waar u zich het beste kunt vestigen binnen de provincies Gelderland en Overijssel. Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL werkt in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en de provincies Gelderland en Overijssel aan een manier op de regionale economie te versterken. Dit doet Oost NL door  innovatieprojecten te ontwikkelen en begeleiden, maar ook door financiële ondersteuning aan te bieden. Hierbij is een optimale balans tussen financieel en maatschappelijk rendement van groot belang. Ondernemers moeten ook kunnen innoveren, investeren en internationaliseren om zo een duurzame groei van de regionale economie en werkgelegenheid te kunnen garanderen. Met hart voor de kenniseconomie van Oost-Nederland, sterk in Food, Energy, Health en Tech helpt Oost NL zowel regionale investeerders als buitenlandse investeerders die zich willen vestigen en/of uitbreiden en werken aan samenwerking tussen bedrijven. Al onze diensten zijn confidentieel en gratis.

Oost NL

(Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland NL)
Laan van Malkenschoten 40
7301 BG Apeldoorn
Nederland

T: +31(0)88 667 01 00
E: info@oostnl.nl

http://oostnl.nl/nl

Zachte landing

Onze business unit International biedt internationaal opererende bedrijven een ‘zachte landing’ in onze regio. Voor deze bedrijven verzorgen we ‘bidbook-presentaties’ en ‘fact finding trips’ op maat; we organiseren handelsmissies, presentaties en bedrijfsbezoeken. Wij geven internationale bedrijven toegang tot onze regionale netwerken bij onderzoeks- en kennisinstellingen, overheden en het bedrijfsleven. 

Een goed voorbeeld hiervan is ons Zuid-Afrika project wat we in samenwerking doen met het World Trade Center Twente. Hierbij bieden wij bedrijven uit Zuid-Afrika de mogelijkheid om zich te vestigen in het World Trade Center Twente. Dit kan in de vorm van een flexwerkplek, maar ook met een virtual office. 

Aantal medewerkers

Gerealiseerde arbeidsplaatsen sinds 2003

Gerealiseerde projecten

Investeringen in miljoenen euro's