TenCate Grass

Over TenCate Grass

TenCate Grass is wereldwijd toonaangevend in de ontwikkeling en productie van kunstgrascomponenten en het ontwerpen van kunstgrassystemen voor topsport, recreatie en landschap toepassingen. Samen met zakenpartners streeft TenCate Grass een geïntegreerde systeembenadering na. Dit geeft gebruikers zekerheid over speeleigenschappen, levensduur en duurzaamheid.

TenCate Grass heeft productievestigingen in Noord-Amerika, Europa, Midden-Oosten en Azië-Pacific en is eigenaar van de merken GreenFields en TigerTurf.

Contact info:

TenCate Grass
G. van der Muelenweg 2
7443 RE Nijverdal
Nederland

T: +31 (0)548-633944
E: communications[at]tencategrass.com

www.tencategrass.com

Onze samenwerking met de Johan Cruyff Foundation

Sinds 2003 werkt TenCate Grass samen met de Johan Cruyff Foundation om honderden projecten in gemeenschappen over de hele wereld te voorzien van hoogwaardige en duurzame sportoppervlakken.

Cruyff Courts zijn een toegankelijke en veilige oplossing voor het stimuleren van sport en lichaamsbeweging. Sinds 2017 bestaat er een nieuwe dimensie in de samenwerking door Field in a box te verbinden met de leidende principes van Cruyff Courts. De unieke, kant-en-klare oplossing biedt namelijk toegang tot sport voor kinderen en gemeenschappen over de hele wereld.

Medewerkers

Aantal landen actief

Aantal productielocaties wereldwijd