Ter Hoek Vonkerosie Rijssen B.V.

Over Ter Hoek Vonkerosie Rijssen B.V.

Ter Hoek Vonkerosie Rijssen B.V. realiseert opdrachten op het gebied van het construeren en bewerken van gereedschappen en onderdelen, waarbij de complexiteit vraagt om oplossingen die grenzen aan het onmogelijke. Met technisch hoogstaande kennis en een uiterst modern machinepark hebben we ons ontwikkeld tot de Europese marktleider op het allerhoogste niveau.

In co-engineering lossen we vraagstukken op, waarbij extremen in afmeting, nauwkeurigheid (tot 1 µ) en materialen een grote rol spelen. Onze belangrijkste markten zijn  de semiconductor industrie, lucht- en ruimtevaart, medische industrie, energie en offshore. In deze zijn hightech industrieën maken wij het onderscheid.

 

 

Ter Hoek Vonkerosie Rijssen BV

Propaanstraat 1
7461 PN Rijssen
Nederland

T: +31 (0) 548 54 08 07
E: info@terhoekvonkerosie.nl

www.terhoekvonkerosie.nl

 

Laser MicroJet als revolutionaire technologie

Door de combinatie van een waterstraal met een laser van 30 micron, realiseert Ter Hoek Vonkerosie Rijssen B.V. haakse snijvlakken met de Laser MicroJet. Met deze revolutionaire technologie kunnen de meeste metalen, halfgeleiders, keramiek en zelfs diamant, kunststof en composietmaterialen worden bewerkt. Deze techniek is net zo nauwkeurig als EDM en werkt met de snelheid van een laser.
Met de Laser MicroJet ontstaan er geen warmte beïnvloede zones en dus geen microcracks. Ook spoorelementen van de bewerking in het oppervlak ontstaan niet. Scherpe hoeken worden niet afgerond en de techniek maakt spanningsarm verspanen mogelijk.

 

 

 

Aantal medewerkers

Aantal landen actief

Sinds

N

Marktleider in Noord-Europa