De oplossing is dichterbij dan u denkt!Saxion Challenge Day 2017 WTC Twente

Op vrijdag 24 maart 2017 vindt de tweede editie van de Saxion Challenge Day plaats waarbij inspiratieteams van studenten zich buigen over vraagstukken van ondernemers. Internationale focus staat centraal met ruimte voor inbreng van de vele internationale studenten die Saxion, Windesheim en de Universiteit van Twente rijk is. De studenten strijden met elkaar om de titel van het beste idee waarmee € 500 euro kan worden gewonnen.

 

Doe mee!

Dien uw vraagstuk in vóór 1 februari 2017. In één dag krijgt u oplossingen en nieuwe inzichten van aanstormend talent. U komt in contact met collega ondernemers en draagt bij aan het verbeteren van de verbinding tussen onderwijs en werkveld. Een diner met afsluitende borrel maken onderdeel uit van het programma, met mogelijkheid uw bedrijf te profileren onder de studenten. Voor een bijdrage van €250 staat uw casus gedurende een dag op het netvlies van een creatieve denkers en doeners.

 

Powered by

De Saxion Challenge Day wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel en verschillende partner organisaties. Speciale aandacht gaat uit naar het World Trade Center Twente voor het ter beschikking stellen van haar toplocatie!
Heeft u nu geen vraagstuk, maar wilt u toch in contact komen met getalenteerde studenten? U heeft de mogelijkheid om stageplekken, onderzoeksopdrachten en afstudeeropdrachten kosteloos te presenteren via een stand.

Provincie OverijsselWTC Twente

 

 

 

Saxion Challenge Day 2016

Op 20 februari 2016 hebben 35 studenten uit 16 verschillende landen gestreden om de eerste editie van de Saxion Challenge Day te winnen. Petra Saudi (Jordanië), Illia Baldin (Oekraine), Melissa Tutmann (Duitsland) en Robin Passchier (Nederland) hebben met hun oplossing voor het bedrijf Dealerdirect gewonnen. Zij hebben een applicatie bedacht waarmee het bedrijf auto’s in het buitenland kan traceren.

 de winnaar van Saxion Challenge Day 2016

Contact :

De Saxion Challenge Day wordt georganiseerd door het Saxion Export Center en Connect. Ga naar www.saxion.nl/challengeday voor meer informatie.

Voor vragen en advies, neem contact op met Solange Panayotopoulos, 06-45594404, email: s.a.y.s.panayotopoulos@saxion.nl

Deel dit bericht

twitterredditpinterestlinkedinmail