14 – 17 november 2017 | locatie: München, Duitsland

De grootste internationale vakbeurs voor de halfgeleiderindustrie in Europa

SEMICON Europa focust zich op kritische kwesties en uitdagingen op het gebied van micro-elektronica. Het evenement vindt ieder jaar op een andere locatie plaats. Dit jaar is het de beurt aan München. Talrijke exposanten presenteren op SEMICON hun actuele producten en diensten op het gebied van de halfgeleiderindustrie. Het evenement stelt daarmee de nieuwste producten en innovaties tentoon. Een omvangrijk programma met verschillende conferenties biedt bovendien op de SEMICON beurs een platform voor de uitwisseling en vooruitgang van technologische stappen.

Feiten:

 • SEMICON Europa biedt exposanten en deelnemers een unieke ervaring om betrokken te raken en te netwerken met meer dan 5800 ingenieurs, ondernemers en andere decision-makers.
 • Het is de eerste publieke uitvoering in Europa van bedrijven en onderzoeken betrekkelijk op flexible hybrid electronics, MedTech, automotive, imaging, design and fabless, SMART Manufacturing, materials, power electronics en meer.
 • 70% van de bezoekers zijn betrokken in koop- en investeerbeslissingen en 45% van de bezoekers representeren ingenieurs.

Waarom meedoen:

 • s Werelds meest vooraanstaande beurs
  Geen enkele andere beurs geeft u zo’n veelomvattende kijk op de wereldwijde markt voor elektronica productie.
 • Toekomst
  Up-to-date, innovatie en aandacht op de toekomst voor nieuwe ontwikkelingen in het productieproces. Het gaat om het ervaren en begrijpen van deze nieuwe actualiteiten. Op deze manier kan aan uw bedrijf een nieuwe boost gegeven worden.
 • Internationaal karakter
  Als een internationale beurs voor elektronicaproductie brengt het alle binnenlandse en internationale deelnemers uit de industriële wereld bij elkaar.
 • Kwaliteit van bezoekers
  Statistieken van bezoekers bewijzen het; het grote aantal deelnemers zijn hoog gekwalificeerd en komen uit zeer veel verschillende sectoren van over de hele wereld. Dat geeft u een unieke mogelijkheid om interessante contacten op te doen op het hoogste niveau en mogelijk nieuwe deals te generen.
 • Sterke teamwerkers
  Naast nog andere kansen is de kwaliteit van productronica het resultaat van sterke allianties en waardevolle zakenrelaties. VDMA, ZVEI, Fraunhofer Institute, IET, IPC en SMTA zijn partners die aanzienlijk kwaliteit verbeteren op het evenement, speciaal voor u als bezoeker.
 • Meer dan een trade fair
  Het programma van gerelateerde evenementen en beurzen gaf bezoekers en exposanten meer dan alleen een informatieplatform.
 • Service
  Als het aankomt op het productronica matchmaking initiatief “Your key to trade fair success” worden talrijke vouchers voor verschillende tickets uitgedeeld die u helpen in de weg naar succes.

Netwerken:

SEMICON Europa trekt een sterk invloedrijk publiek aan uit verschillende segmenten van de Europese micro-elektronica industrie, waaronder semiconductors, LEDs, MEMS, printed/organic/flexible, en andere adjacent markets. Exposanten en deelnemers vinden elkaar om veranderingen te creëren en industriële trends te ontdekken.
Netwerken is essentieel en SEMICON Europa biedt ontelbare mogelijkheden die zijn ontworpen om deelnemers maximale kansen te geven om te netwerken met collega’s en andere professionals.

Meer informatie en aanmelden:

Het WTC Twente heeft aansluiting gezocht bij het Holland Paviljoen op de Semicon beurs. In overleg met High Tech NL is er een aantal units beschikbaar voor bedrijven uit Overijssel. Bel voor meer informatie met Freerk Faber 074 2915604. Aanmelden kan door het volgende formulier in te vullen: Formulier deelnemers HHT-paviljoen via WTC Semicon Munchen 2017

Deel dit bericht

twitterredditpinterestlinkedinmail