Jentek Language Management is sinds 3 jaar actief in de regio Twente maar heeft daarbuiten al een lange staat van dienst. Wij staan voor snelle en betrouwbare vertaaldiensten die aansluiten bij wat u nodig heeft voor uw internationale contacten.

U werkt hard om een topproduct of -dienst te leveren. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat dit ook in uw vertaalde teksten overkomt, of het nu gaat om uw website, een handleiding, contracten of andere vormen van communicatie. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in uiteenlopende vertaalwerkzaamheden op verschillende vakgebieden, waaronder technisch, medisch, juridisch, marketing en meer, en dankzij ons uitgebreide netwerk en platte organisatie kunnen we snel en bekwaam inspringen op uw aanvragen. Bovendien krijgt u als lid van de WTC Twente Business Club 10% korting!

Wij werken samen met professionele vertalers over de hele wereld. Iedere vertaalklus is uniek, dus selecteren wij voor u een taalkundige met de juiste expertise. De linguïsten van JenTek vertalen altijd naar hun moedertaal, dat levert de beste kwaliteit op. Wij maken hierbij gebruik van de modernste vertaalsoftware, maar het vertaalwerk wordt altijd door mensen gedaan!

Jentek is trots partner van het World Trade Center te zijn en wij verheugen ons erop met u samen te werken.Wij zijn regelmatig te vinden in het World Trade Center Twente Business Centrum. Neemt u contact met ons op of kom langs in het WTC Twente.

Neem contact op met Jentek en profiteer van uw ledenkorting:

info@jentek.nl

 tel. +31 (0)547 85 1954

www.jentek.nl

Deel dit bericht

twitterredditpinterestlinkedinmail