6 november 2017 | locatie: WTC Twente, Hengelo

Interessante workshops, info-points, internationale gastsprekers, advies op maat en matchmaking sessies met 15 ambassades op een middag! Welcome to our global network.
In opvolging van het International Business Forum 2016 en om de officiële opening van ons nieuwe business centrum niet ongemerkt voorbij te laten gaan, zetten wij in de middag van 6 november de deuren van WTC open en stellen wij ons wereldwijde netwerk ter beschikking aan de ondernemers in Oost-Nederland.

Naast een aantal succesvolle ondernemers uit de regio, zoals Bas Oude Luttikhuis (ikwilvanmijnautoaf.nl), Jan Harmen Wiebenga (Triboform) en Geert Braaksma (voorzitter van de Twente Board), zullen er buitenlandse experts en meerdere ambassades en World Trade Centers op 6 november te gast zijn. Een unieke netwerkbijeenkomst van internationaal georiënteerde ondernemers, professionals en instellingen uit Oost Nederland en Duitse grensgebied en landenexperts uit 15 landen onder één dak. Ook als u alles wil weten over internationaal contracteren, omgaan met valutarisico’s en fiscale kansen en valkuilen bij het internationaal zakendoen bent u van harte welkom.
Kortom, een dag die u als internationaal gerichte ondernemer niet wilt missen!

Deelname voor WTC Twente Business Club leden is GRATIS. Voor niet leden zijn de deelnamekosten: 50,- euro.

Voor het gedetailleerde programma en inschrijven ga naar: World Trade Day 2017, Hengelo

 

 

Deel dit bericht

twitterredditpinterestlinkedinmail