Medewerkers World Trade Center Twente

We Grow Trade

 

Freerk Faber

Freerk Faber

Directeur Stichting WTC Twente

Freerk Faber is sinds 1 april 2009 de directeur  van de Stichting World Trade Center Twente. Faber was hoofd van de afdeling Ruimte, Economie en Wonen bij de gemeente Hengelo. Bij de gemeenten Hengelo, Middelburg en Coevorden werkte hij altijd op het snijvlak van overheid en bedrijfsleven. Hij is in de periode voorafgaand aan de oprichting van de Stichting WTC Twente nauw betrokken geweest bij de conceptontwikkeling. Met zijn jarenlange ervaring en een breed netwerk in binnen- en buitenland ondersteunt Freerk Faber bedrijven bij het internationaal zakendoen. Hiermee ligt zijn expertise op het gebied van internationale contacten, netwerken en exportbelangen.

Neem contact op met Freerk Faber

f.faber@wtctwente.eu

Michelle Ekkelkamp

Michelle Ekkelkamp

Operations Manager Expat Center Twente

Michelle Ekkelkamp is sinds 1 september 2016 Operations Manager van het Expat Center Twente, maar al sinds de pilotfase in 2013 betrokken bij het Expat Center. Zij is afkomstig uit de reisbranche en heeft zelf ervaring als expat in Singapore en Engeland.

Neem contact op met Michelle Ekkelkamp

m.ekkelkamp@expatcentertwente.com

Marie-José Nassette

Marie-José Nassette

Office Manager

Als office manager runt Marie-José het Business Centrum en is zij eerste aanspreekpunt voor de huur van kantoren, flexibele werkplekken en vergaderruimtes. Daarnaast ondersteunt zij de directie en het bestuur op secretarieel gebied, bereidt zij inhoudelijke werkzaamheden voor en ondersteunt zij bij handelsactiviteiten. Haar internationale interesse uit zich in de studie culturele antropologie die zij een periode volgde, haar management ondersteunende functies binnen het FrieslandCampina concern. Nu zet zij haar kennis en ervaring in voor de ontwikkeling van WTC Twente.

Neem contact op met Marie-José Nassette

m.nassette@wtctwente.eu

Manon Vierdag

Manon Vierdag

Medewerker Expat Center Twente

Als medewerker van het Expat Center Twente is Manon met name verantwoordelijk voor de communicatie en het organiseren van activiteiten, waaronder de taaltraining Nederlands voor expats. Manon is sinds november 2016 aan het WTC Twente verbonden.

Neem contact op met Manon Vierdag

m.vierdag@expatcentertwente.com

Karin de Ruiter

Karin de Ruiter

Administratief Medewerker

Sinds 2010 werkt Karin de Ruiter voor het World Trade Center Twente als administratief medewerker. Karin ondersteunt het WTC-team op het gebied van facturering, postverwerking en inkoop. Voor de WTC Twente Business Club houdt ze de ledenadministratie bij en bereidt ze mee de bijeenkomsten voor. Een belangrijk onderdeel van haar werkzaamheden is de administratieve verwerking van de aanvragen van het coachingstraject Starters International Business. Haar ervaring als allround administratief medewerkster bij het bedrijfsbureau Total Sign Reclameprojecten komt daarbij goed van pas. Zij staat u graag telefonisch te woord voor al uw vragen.

Neem contact op met Karin de Ruiter

k.deruiter@wtctwente.eu