Nieuws over WTC Twente

We Grow Trade

Women in International Business | Hengelo, 9 maart 2018

In het kader van Internationale Vrouwendag, waar in vele landen wordt op 8 maart stilgestaan bij de emancipatie en solidariteit van vrouwen, organiseren wij een netwerk evenement voor internationaal actieve vrouwelijke ondernemers en professionals in Oost-Nederland, met inhoudelijke kennissessies & presentaties rondom ontwikkelingen in het internationaal zakendoen, gefaciliteerd door inspirerende vrouwelijke sprekers.

Het team van World Trade Center Twente wenst u een werelds 2018!

Het was een betekenisvol jaar voor het World Trade Center Twente! Het jaar begon met de verbouwing van enkele klaslokalen. In totaal 600 m² met 18 nieuwe kantoorunits en een Business Centrum met twee stijlvolle en inspirerende vergaderzalen, diverse flexplekken en...

Informatiebijeenkomst Italiaanse food online platform | 6 november 2017

Op 6 november komt een vertegenwoordiging van World Trade Center Trieste naar Hengelo om hun digitale platform met 13.000 producten (wijnen, pasta, olie, sauzen, vleeswaar, kaas, vlees, vis, fruit, broodproducten en typisch andere Italiaanse producten) onder de aandacht te brengen van geïnteresseerde bedrijven uit de horecasector in Nederland. Met ‘live cooking’ proverij.

Opening Business Centrum World Trade Center Twente op 6 november 2017

Na een drukke opstartperiode en de inpandige verbouwing van de ‘business wing’ met kantoorruimtes voor internationaal opererende bedrijven, wordt het nieuwe business centrum van het World Trade Center op maandag 6 november officieel geopend. Het nieuwe onderkomen van...

World Trade Day | 6 november 2017

Locatie: WTC Twente, Hengelo.
Internationaal ondernemen begint in eigen land. Ontmoet meerdere landen op 1 dag. De World Trade Day biedt u internationale handelsmogelijkheden. Tijdens de World Trade Day komt vraag en aanbod bij elkaar. Meer informatie: www.worldtradeday.nl.

De economische politiek van Emmanuel Macron

Blog over de economische politiek van de Franse President Emmanuel Macron. Begin mei werd Macron als betrekkelijk nieuwkomer in de politiek met een ruime meerderheid van 66% van de stemmen de verrassende nieuwe President van Frankrijk. Maar waar staat hij voor?

Industriedag Duitsland 22 maart 2017

Op 22 maart organiseerden het World Trade Center Twente en VNO-NCW Midden een Industriedag Duitsland voor Duitse en Nederlandse ondernemers. De thema’s hadden o.a. betrekking op de maakindustrie, automotive, energie & milieutechnologie en 3D-Printing.

Provincie Overijssel geeft met GO4Export impuls aan export mkb

Voor mkb-ers in Overijssel met exportplannen is het GO4Export programma een uitgelezen kans om internationaal te kunnen slagen. Donderdag 15 juni 2017 tijdens de opening van Techconn in Hengelo is het  GO4Export officieel van start gegaan. Deze ochtend heeft Fons de...