Laval Virtual is een 3-daags inspirerend, ultramodern, internationale en B2B georiënteerd beurs waar de internationale VR/AR-community bijeenkomt. Laval Virtual richt zich tot alle industrieën waar VR/AR een rol spelen: de luchtvaart- en automotive industrie alsmede de medische, maritieme, retail, cultuur en sportsectoren. De beurs is van 12-14 april 2022.

Enkele cijfers: 9000 m² expositieruimte – 300 exposanten – 150 speakers – 18.000 bezoekers

Elk jaar wordt de stad Laval voor 3 dagen de hoofdstad van de Virtual Reality / Augmented Reality en brengt ze alle grote internationale en Franse spelers op het gebied van VR/AR samen op één plaats: onderzoekers, start-ups, bedrijven, investeerders, kunstenaars en gebruikers. De Laval Virtual beurs is dus een mooie gelegenheid om alle spelers in de sector te ontmoeten en nieuwe zakelijke kansen te grijpen!

Netherlands Virtual Lounge

NBSO Nantes in samenwerking met het World Trade Center Twente organiseert op deze beurs een Netherlands Lounge om NL-bedrijven de mogelijkheid te bieden hier zowel fysiek als virtueel aanwezig te zijn en hun business te ontwikkelen.

Lees verder.

Deel dit bericht

twitterredditpinterestlinkedinmail