De deelnemende exposanten en samenwerkingspartners van het Holland High Tech paviljoen op SEMICON Europa 2017 in München waren zeer tevreden over de gezamenlijke beursdeelname. Dat SEMICON Europa tegelijkertijd plaatsvond met de beurs productronica in Messe München werd ook als een positieve verandering ervaren. Lees meer hierover

Het WTC Twente is daarom voornemens om samen met High Tech NL dit jaar wederom het gezamenlijk Holland High Tech paviljoen te organiseren op SEMICON Europa 2018. De beurs zal dan tegelijkertijd plaats vinden met de beurs electronica. (De productronica en electronica beurzen wisselen elkaar af om het jaar). Heeft u interesse in deelname? Laat het ons weten via f.faber@wtctwente.eu. Meer informatie is te vinden in het informatiepakket. Deze missie wordt ondersteund vanuit het GO4Export programma. Daardoor is het voor bedrijven uit Oost-Nederland extra aantrekkelijk om deel te nemen.

Vragen en aanmelden

Wilt u meer weten over SEMICON Europa en de wijze waarop Holland High Tech de toeleverketen presenteert? Neem dan contact op met Freerk Faber van WTC Twente (f.faber@wtctwente.eu) of Ben van der Zon, Program manager International Technology Projects, via ben.van.der.zon@hightechnl.nl of 06 – 15 38 48 50. Voor praktische vragen over deelname aan het paviljoen, kunt u contact opnemen met Carlijn van den Berge via 088 – 555 4333 of carlijn.van.den.berge@hightechnl.nl.

Aanmelden is mogelijk via het inschrijvingsformulier.

Deel dit bericht

twitterredditpinterestlinkedinmail