Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

12 juni 2019 World Trade Day en Zomerborrel

12 juni, 2019 | 12:00 - 22:00

De tweede editie van de World Trade Day staat in het teken van de top 3 exportlanden binnen Europa (België, Duitsland en Frankrijk) en de VS.

Naast themasessies over internationaal actuele onderwerpen zullen 1-op-1 gesprekken met landenexperts plaatsvinden. De dag wordt gezamenlijk afgesloten onder het genot van een zomerborrel en barbecue.

Wij nodigen u van harte uit om kosteloos deel te nemen aan deze unieke netwerkbijeenkomst. Reserveer snel uw plek, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

De World Trade Day 2019 in het kort:

  • 1-op-1 gesprekken met experts uit België, Duitsland, Frankrijk en de VS.
  • Interessante themasessies gericht op internationale handel.
  • Afsluiting met een zomerborrel en barbecue.


Het programma:

10.00 uur
1-op-1 gesprekken ambassades/landenexperts (maximaal 8 rondes) met deelnemende landen: België, Duitsland, Frankrijk en USA.

12.30 uur
Lunch

13.30 uur
Themasessie 1 – ‘Wat zijn de consequenties van de dreigende handelsoorlog tussen USA en China?’ door Christian Bartley – Managing Director Faleiro (Washington DC)

De twee machtsblokken USA en China staan lijnrecht tegenover elkaar. Wat zijn de gevolgen voor de Europese Unie en kan wellicht Europa en het Nederlandse bedrijfsleven profiteren van de situatie. Strateeg Christan Bartley neemt u mee in de huidige geopolitieke ontwikkelingen, zodat u als ondernemer goed kunt anticiperen op het handelsconflict.

14.30 uur
Themasessie 2 –‘Internationaal groeien met digitale marketing’ door Gerben Lievers – Owner / Strategy director Team Nijhuis

Het digitale tijdperk maakt internationale groei meer mogelijk dan ooit. Potentiële klanten zijn dankzij de inzet van digitale marketing toegankelijker én eenvoudiger te bereiken. Maar hoe pak je dat aan? In deze presentatie deelt Gerben Lievers tips om internationaal te groeien met de inzet digitale marketing, met als resultaat; meer leads, omzet en naamsbekendheid op internationaal niveau.

15.30 uur
Inloop zomerborrel

16.00 uur
Zomerborrel en barbecue WTC Twente Business Club (alleen voor leden Business Club en deelnemers World Trade Day)


Aanmelden voor dit event is niet meer mogelijk.

Gegevens

Datum:
12 juni, 2019
Tijd:
12:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

World Trade Center Twente – Hengelo
Industrieplein 1
Hengelo, 7553 LL Nederland
+ Google Maps
Site:
wtctwente.nl