Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The TechMed Event 2021

3 november, 2021 | 08:00 - 4 november, 2021 | 17:00

techmed-event-3-4-november

Na het succes van afgelopen jaar wordt ook dit jaar weer het TechMed Event georganiseerd.

Het TechMed Event vindt dit jaar plaats op woensdag 3 november en donderdag 4 november en wordt georganiseerd door het World Trade Center Twente en de Universiteit Twente, in samenwerking met Novel-T en het MedTech Cluster Twente.

Het TechMed Event brengt clinici, bedrijven en onderzoekers bij elkaar en zorgt voor verbinding. Als bezoeker van het TechMed Event wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op medisch technologisch gebied. Zo komt u meer te weten over de laatste technologische inzichten, MedTech innovaties en unieke technologische oplossingen in de gezondheidszorg.

Stel uw eigen programma samen, kom in contact met leading stakeholders en raak geïnspireerd door presentaties en sessies over de toekomst van de gezondheidszorg.

Woensdag 3 november 2021 bestaat uit een dag- en avondprogramma. Het programma bestaat uit verschillende sessies met thema’s als disease technologies, Women’s health, how to grow your company internationally en een start-up/scale-up programma.

Donderdag 4 november 2021 bestaat uit een dagprogramma met focus op B2B matchmaking met one-to-one meetings en verschillende bezoeken aan bedrijven.

Wilt u erbij zijn op 3 en/of 4 november? Bestel uw tickets ➾ Ticketing | The TechMed Event

Wilt u meer weten over het TechMed event? Bekijk ➾ The TechMed Event 2021

Mocht u vragen vragen hebben, neemt u dan contact op met dhr. Freerk Faber (074 294 56 04 of f.faber@wtctwente.eu)

 

Gegevens

Begin:
3 november, 2021 | 08:00
Einde:
4 november, 2021 | 17:00