Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

3-5 mei 2022 | MedTecLIVE Stuttgart

3 mei | 10:00 - 5 mei | 18:00

Nederlands paviljoen op de MedtecLIVE2022

De MedtecLIVE wordt vanaf dit jaar gecombineerd met de T4M en zal afwisselend plaats vinden in de twee belangrijkste medische-technologieregio’s in Duitsland, te weten Neurenberg en Stuttgart. Het is een interessante beurs op het gebied van medische technologie in Europa en bestrijkt de gehele toeleveringsketen. Dit jaar vindt de beurs fysiek plaats van 3 t/m 5 mei 2022 in Stuttgart.

Samen met Brainport Industries organiseert het World Trade Center Twente onder de vlag van NL Medizintechnik deelname aan deze beurs. Een aantal regionale ontwikkelingsmaatschappijen, te weten de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), OOSTNL en LIOF hebben zich hierbij aangesloten om samen met bedrijven te komen tot een Nederlands paviljoen. Daardoor is het paviljoen nu 180 m2 groot en nemen 20 bedrijven deel. Onder de naam NL Medizintechnik staat het paviljoen op een prominente plaats in de beurshal. De komende tijd zijn de deelnemende bedrijven druk bezig met zich voor te bereiden op een succesvolle beurs, waarbij ondersteuning wordt geboden door Niederlande Nachrichten, de NBSO en RVO. De beursdeelname wordt mede mogelijk gemaakt door GO4Export. Dit is het exportstimuleringsprogramma van de provincies Gelderland en Overijssel.

Meer informatie over de beurs kunt u vinden op de website van MedTecLIVE.

Deelname is ondertussen gesloten. Wilt u de beurs bezoeken neem dan contact op met Freerk Faber voor meer informatie: 074 2915604.

Mede mogelijk gemaakt door:

Gegevens

Begin:
3 mei | 10:00
Einde:
5 mei | 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,