Laden Evenementen

« Alle Evenementen

UITGESTELD: AgriFoodTech Trade Mission to Japan

1 juni | 08:00 - 5 juni | 17:00

Oost NL organiseert een gerichte AgriFoodTech handelsmissie naar Japan van 1 tot en met 5 juni 2020. Deze handelsmissie is in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Tokyo, Wageningen University & Research, IMEC/OnePlanet, Foodvalley and Kennispoort Regio Zwolle.

De missie moet technologische innovatie, expertise-ontwikkelingen en samenwerkingen tot stand brengen voor ondernemers die graag hun kansen willen ontdekken in Japan.

Tijdens de missie is er specifiek aandacht voor het publiek-privaat samenwerkingsproject getiteld “Transition Towards a Data Driven Agriculture – for a new Dutch & Japanese Potato Circular Value Chain” (TTADDA). Verder is uniek aan deze missie dat er een onderdeel matchmaking plaatsvindt. Hierin wordt op basis van het wensenpakket van het deelnemende bedrijf door een professionele partij matchmaking verzorgd met potentiële zakenpartners in Japan.

Voor meer informatie kunt u de website van Go4Export raadplegen of contact opnemen met Belqis Askaryar (mail belqis.askaryar@oostnl.nl of  bel 06 1497 9534)

 

Het moment van de handelsmissie naar Japan is nog niet bekend, op deze website kunt u in de gaten houden wel datum er gekozen wordt.

Gegevens

Begin:
1 juni | 08:00
Einde:
5 juni | 17:00

Locatie

Tokyo, Japan
Japan

Organisator

Oost NL
Telefoon:
088 667 01 00
E-mail:
info@oostnl.nl
Website:
www.oostnl.nl