Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Landenbijeenkomst Vooruitblik 2021

10 december, 2020 | 16:00 - 17:30

Kijk met ons ‘Vooruit naar 2021’!

Alles is dit jaar anders dan anders. Zo ook onze jaarlijkse afsluitende bijeenkomst. Graag nodigen wij u uit om samen met ons vooruit te blikken naar 2021 tijdens onze digitale Business Club bijeenkomst op 10 december. Dit jaar geen specifieke landenbijeenkomst, maar wel focus op een aantal landen tijdens een interactieve bijeenkomst waarbij actuele onderwerpen binnen de internationale economie worden besproken. 

Zo zal Robin van Puyenbroeck, executive director – business developer World Trade Center Association, vanuit het WTCA hoofdkantoor in New Yok zijn perspectief geven over internationaal zakendoen en de rol van het World Trade Center netwerk daarbij. 

Verder zal USA expert, Willem Post, meer vertellen over de uitkomst van de Amerikaanse verkiezingen en de effecten op de wereldeconomie en wat hiervan de gevolgen voor u kunnen zijn.

Chief Representative Els Steiger van het NBSO in Manchester in het Verenigd Koninkrijk, zal de laatste stand van zaken geven op en zijn licht laten schijnen over de effecten van de Brexit.

Meldt u aan via het onderstaande formulier en graag zien we u op 10 december!

Aanmelding 10 december

Via dit formulier meldt u zich aan voor de online bijeenkomst van 10 december
 

Gegevens

Datum:
10 december, 2020
Tijd:
16:00 - 17:30
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

WTC Twente – Hengelo
Industrieplein 2
Hengelo, 7553 LL Nederland
Site:
wtctwente.nl

Organisator

World Trade Center Twente
Telefoon:
074-291 5604
E-mail:
info@wtctwente.eu
Site:
www.wtctwente.nl