Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jaarvergadering WTC Twente Business Club

21 april | 14:30 - 17:00

De jaarvergadering van de WTC Twente Business Club zal dit jaar digitaal worden gehouden. De (digitale) inloop is vanaf 14.30 uur. De jaarvergadering zal plaatsvinden van 14.45 tot 15.15 uur. Het algemene programma start om 15.30 uur waarvoor als gastspreker Marc Kaptein is uitgenodigd.

Marc Kaptein is sinds 2016 Country Medical Director bij Pfizer Nederland. Daarnaast is hij bestuurslid bij HollandBio en voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Farmaceutische Geneeskunde. Hij is zelf arts en heeft 20 jaar ervaring in de farmaceutische sector, met een focus op biotechnologie, innovatieve geneesmiddelen en medische zaken. Van 2002 tot 2007 was hij, terwijl hij in de VS was gevestigd, wereldwijd verantwoordelijk voor innovaties bij de anticonceptie-divisie van Organon (NuvaRing). Terug in Nederland werkte hij voor de Amerikaanse farmagigant Eli Lilly en ook voor de in Nederland gevestigde start-up myTomorrows.

Deze bijeenkomst is exclusief voor (potentiële) leden van de WTC Twente Business Club.

Wij zien uit naar uw aanmelding via businessclub@wtctwente.eu

Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en uiterlijk 21 april ’s ochtends de link om de bijeenkomst digitaal bij te wonen.

Gegevens

Datum:
21 april
Tijd:
14:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Online

Organisator

WTC Twente Business Club
Telefoon:
074-291 5604
E-mail:
businessclub@wtctwente.eu
Site:
https://wtctwente.nl/business-club/