Laden Evenementen

« Alle Evenementen

VERPLAATST: 9 april 2020 | Jaarvergadering WTC Twente Business Club in teken van Amerikaanse verkiezingen

9 april | 15:00 - 18:00

De jaarvergadering van de WTC Twente Business Club zal dit jaar in het World Trade Center Twente worden gehouden. De inloop van de jaarvergadering is vanaf 15:00 uur. Na afloop van de jaarvergadering zal om 16.00 uur Amerika expert Willem Post het hebben over de Amerikaanse verkiezingen en zijn nieuwe boek presenteren.

Wie wordt de nieuwe Amerikaanse president?

Die vraag brandt op ieders lippen. De bewoner van het Witte Huis is immers de machtigste mens op aarde. Nog steeds is Amerika supermacht nummer 1 en de grootste economie. In de maand maart vinden belangrijke voorverkiezingen plaats in staten als Californië, Texas en Massachusetts. Willem Post is Amerika-deskundige van Instituut Clingendael en heeft Twentse roots. In NRC Handelsblad schreef hij onlangs nog over zijn recente reis naar de Verenigde Staten waar hij onder meer de campagne kantoren van Bernie Sanders, Amy Klobuchar en Michael Bloomberg bezocht. ‘Ik vind dat je ter plekke moet peilen wat er leeft, met veel mensen moet praten en zelfs waar het maar kan met de kandidaten. Dat geeft je zoveel meer inzicht’, aldus Post. Exclusief voor de WTC Twente Business Club geeft Willem Post u een uniek kijkje achter de campagne schermen!

Op 2 maart presenteert Willem Post in het televisieprogramma Tijd voor Max zijn nieuwe boek ‘Van Arena naar Witte Huis. Op bezoek bij de kandidaten.’ Vers van de pers kunt u na afloop van de bijeenkomst zijn boek met ook bijzondere foto’s aanschaffen. Prijs: 21.50 euro. Uiteraard gesigneerd.

 

Aanmelden kan naar info@wtctwente.eu

Dit event is gratis toegankelijk voor u en mede directieleden.

Bij no-show brengen wij €25,00 ex. btw. in rekening.

Niet leden zijn ook welkom, maar betalen €25,00 ex. btw.. First come, first serve.

Gegevens

Datum:
9 april
Tijd:
15:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

World Trade Center Twente
Industrieplein 2
Hengelo (Ov), 7553 LL Nederland
Telefoon:
074 291 56 04
Website:
https://wtctwente.nl/

Organisator

WTC Twente Business Club
Telefoon:
074-291 5604
E-mail:
businessclub@wtctwente.eu
Website:
https://wtctwente.nl/business-club/