Laden Evenementen

« Alle Evenementen

GEANNULEERD: Laval Virtual | Europa’s grootste VR/AR & Immersive technologies beurs

22 april | 10:00 - 24 april | 19:00

€950

Gisteren is door de organisatie van Laval Virtual besloten de editie 2020 te annuleren in verband met het Covid-19 Virus en de richtlijnen van de Franse regering daaromtrent . Dank aan de bedrijven die samen de NL Virtual Lounge zouden gaan vormen. De editie 2021 is van 16-18 april. Zie hier het persbericht.

Laval Virtual 2020 verzamelt de VR/AR community gedurende een 3-daags inspirerend, ultramodern, B2B georiënteerd beurs- en conferentieprogramma in Laval, Frankrijk

Het VR/AR avontuur in Laval begon 21 jaar geleden, door het initiatief van de toenmalige burgemeester en minister van technologie,  François d’Aubert. Hij zag dat er op het gebied van Virtual Reality een toekomst lag voor zijn stad. Nu 21 jaar later is de beurs Laval Virtual Europa’s meest prominente beurs op dit gebied.

Een paar cijfers: de editie van 2019 telde 320 exposanten en 8.000 professionele bezoekers, afkomstig uit 54 landen verdeelt over 9000 m² beursoppervlakte. Er waren 150 sprekers in het conferentieprogramma.

Holland Virtual Lounge

Van 22 tot 24 april organiseert NBSO Nantes in samenwerking met het World Trade Center Twente een Holland Lounge van 54m². Nederlandse bedrijven kunnen exposeren op deze B2B beurs door deelname aan de gemeenschappelijke Holland Lounge om zo gerichte contacten in Frankrijk en Europa te leggen. U ontmoet in Laval business partners uit verschillende sectoren, waaronder de luchtvaart -en automotive industrie alsmede de medische, maritieme, retail, cultuur en sport sectoren.

De Laval Virtual beurs is dichtbij huis; Laval ligt op ongeveer 7 uur rijden van Nederland en er zijn goede trein (Thalys/TGV) – en vliegverbindingen.

Deelnamekosten per ondernemer € 950,00 exclusief btw

Dankzij een bijdrage van de RVO en het EFRO programma waardecreatie is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief deel te nemen voor MKB bedrijven.

Bij de prijs inbegrepen:

  • Inschrijfkosten, elektriciteit en vermelding in de catalogus (ter waarde van EUR 450)
  • Expositieruimte in gezamenlijke Open Space op de Hollande Lounge met beschikking over tafels en stoelen en een groot TV scherm voor de presentaties
  • Catering op de stand

Niet bij de kosten inbegrepen:

  • Reis- en overnachtingskosten
  • Maaltijden (lunch en avondeten)
  • Extra kosten Wifi

Indien u uw materiaal wilt instaleren dan is dat voor eigen rekening

Voor meer informatie of inschrijving:

Inschrijven kan hier.

World Trade Center Twente, Freerk Faber f.faber@wtctwente.eu / T + 31 (0)74 291 56 04

NBSO Nantes, Maret Reinders m.reinders@nbso-nantes.fr / T +33 (0)2 40 95 36 65

Gegevens

Begin:
22 april | 10:00
Einde:
24 april | 19:00
Kosten:
€950
Evenement Categorie:
Website:
www.laval-virtual.com/