Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar “Wie anders ticken die Deutschen”

1 december, 2020 | 15:30 - 17:00

Bij het zakendoen met Duitse partners is het belangrijk dat de communicatie tussen de Nederlandse en Duitse partners goed verloopt. Loopt deze communicatie nogal stroef door cultuurverschillen, misverstanden, begripsverwarring, onvoldoende kennis of handigheid in het gebruik van de Duitse taal, dan is het hoog tijd om de kennis van het zakelijke Duits en de Duitse zakencultuur bij te spijkeren. Want wie behoorlijk Duits spreekt en goed omgaat met cultuurverschillen in de business, heeft in het zakenleven een streepje voor.

Natuurlijk beheersen ook veel Duitsers vandaag de dag een aardig woordje Engels. Maar als het echt de diepte in gaat, slaakt menig Duitse zakenpartner een zucht van verlichting wanneer blijkt dat de Nederlandse zakenpartner ook in het Duits kan communiceren. Met Duits op een hoger niveau verbeteren Nederlandse ondernemers hun relaties met Duitse zakenpartners en dat levert uiteindelijk meer op.

Om die reden organiseert de VMO samen met de Business Alliance Nederland Duitsland op dinsdag 1 december 2020 een webinar ‘Wie anders ticken die Deutschen?

Opgeven voor het webinar kan via deze link.

Gegevens

Datum:
1 december, 2020
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Organisator

VMO