Patrick Brinkman – Ondernemen 2.0

Kennissessies en trainingen

In samenwerking met het World Trade Center Twente organiseren wij verschillende interessante kennissessies die geïnteresseerden in een kort tijdsbestek op de hoogte brengen van de mogelijkheden binnen specifieke onderwerpen. In vervolgtrainingen over specifieke onderwerpen kun je meer leren, je zelf specialiseren en uitvoerend expert worden in gewenste onderwerpen.

Tijden veranderen snel en ook de wijze waarop je als ondernemer onderneemt, gevonden en bezocht wordt is in de afgelopen jaren sterk veranderd. Ook de wijze waarop je als organisatie je nieuwe klanten kunt vinden, benaderen, toe kunt voegen aan je waardevolle netwerk en/of als nieuwe klant heeft door digitalisering en internet een andere aanpak nodig.

Werk slimmer niet harder!

Als ondernemende ondernemer, business consultant, trainer, coach en uitvoerend manager help ik, Patrick Brinkman, onder de naam Ondernemen 2.0 ondernemers, bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar de juiste strategie en inzet om zo te kunnen optimaliseren en te professionaliseren zonder inzet van extra personeel of onnodige investeringen.

Benut de kansen!

Wil je vrijblijvend meer weten over specifieke onderwerpen maak dan gebruik van de aangeboden Ondernemen 2.0 LinkedIn & Social Selling kennissessies bij het World Trade Center Twente in Hengelo.
Tijdens deze kennissessies kun je ook vragen stellen en kijken of specifieke trainingen jouw kennis kunnen verruimen zodat jij je voordeel ermee kunt doen.

Aanmelden: klik hier

Patrick Brinkman
Ondernemen 2.0

Boulevard 1945 – 3
7511 AA Enschede
T. 085-0655416

info@ondernementweepuntnul.nl
www.ondernementweepuntnul.nl

Patrick BrinkmanOndernemen 2.0