WTC Twente Export Award

Stimuleringsprijs voor internationalisering

WTC Twente Export Award

De Export Award wordt jaarlijks door het World Trade Center Twente uitgereikt aan een bedrijf of organisatie in Oost-Nederland welke zich heeft onderscheiden op het gebied van internationalisering. Dit jaar vindt de uitreiking van de Export Award plaats op 14 juni 2018. Bij het beoordelen van de genomineerden kijkt de vakjury, onder leiding van voorzitter van de Twente Board Geert Braaksma, onder andere naar exportstrategie, innovatie, ondernemerschap, ambitie, visie en resultaat.

De Export Award is een stimuleringsprijs, passend in de missie van het World Trade Center Twente: Het stimuleren van de internationale activiteit en economische groei.

De winnaar ontvangt een prestigieuze award. Alle drie finalisten ontvangen een WTC Twente Business Clublidmaatschap voor een jaar.

De 3 finalisten van dit jaar zijn:

  • Aircrete Europe uit Oldenzaal is een ervaren projectorganisatie en technologieleverancier voor innovatieve bouwoplossingen voor de internationale Autoclaved Aerated Concrete (AAC) en betonindustrie.
  • Het eveneens in Oldenzaal gevestigde Selo ontwerpt en bouwt proces- en verpakkingssystemen voor de voedingsmiddelen-, dierenvoedings-, farmaceutische– en non food-industrie.
  • Techmar uit Hengelo ontwerpt, ontwikkelt en levert elektrische lampen en verlichtingsapparaten aan de internationale markt om op een veilige, duurzame en eenvoudige manier tuinen te verlichten middels 12 Volt buitenverlichting.

Wilt u aanwezig zijn bij de uitreiking dan kunt u hier meer informatie vinden en zich aanmelden. De inloop is vanaf 18.00 uur in het World Trade Center Twente aan het Industrieplein 2 in Hengelo.

De winnaar van 2016 is Yalp uit Goor.

Voor een impressie zie de video onder.

Export Award bijwonen?

Wilt u weten wie de WTC Twente Export Award 2018 gaat winnen? Meld u via onderstaande knop aan om de finale bij te wonen.

De winnaars van de afgelopen jaren