Voordelen voor leden van de WTC Twente Business Club

Hét platform voor internationaal zakendoen in de regio
Een regionaal netwerk met internationale ervaring

De WTC Twente Business Club is een regionaal netwerk van bedrijven die actief zijn op de mondiale markt. De leden wisselen kennis en ervaringen uit over het internationaal zakendoen. Ontmoet andere internationaal georiënteerde bedrijven uit de regio en bereik zo uw exportdoelen.

Regionale voordelen

Als lid van de WTC Twente Business Club ontvangt u kortingen bij onze partners, waaronder:

Deze partners ondersteunen u in het ontvangen van internationale handelscontacten in Twente en in het organiseren van handelsreizen voor uw medewerkers.

WTC Twente Business Clubleden ontvangen de volgende kortingen:

10% op standaard kamers BAR rate (Best Available Rate)

€ 2,50 op de ontbijtprijs

10% op à la carte diner

Voorwaarden:

  • op vertoon van WTC lidmaatschapspas of vermelding lidmaatschapsnummer
  • alleen boekbaar zonder tussenkomst van derden (zoals internet boekingssites) via: Eden City Hotel Hengelo tel. +31 (0)74 8516800, e-mail: info.cityhengelo@edenhotels.nl
Wereldwijde voordelen

Business Clubleden maken via het WTC Twente deel uit van de wereldwijde World Trade Center-community. Zodoende hebben zij toegang tot de faciliteiten van ruim 300 WTC’s in bijna 100 landen, zoals hotelaccomodatie, werkplekken, vergaderruimtes, vertaaldiensten en expat services. Uiteraard is ook het lokale netwerk van bedrijven, organisaties en Business Clubleden beschikbaar voor onze leden. Zij krijgen bij een aantal WTC’s korting op matchmakinggesprekken en handelsadviezen.

Als lid profiteert u ook van de faclitaire partners van de lokale WTC’s. Zodoende ontvangt u wereldwijd korting met uw clubcard op bijvoorbeeld hotels, restaurants, transport, toegang tot conferenties en expo’s en culturele activiteiten.

Overzicht voordelen bij een selectie Europese WTC’s

Word lid

Word lid van de WTC Twente Business Club en maak deel uit van de wereldwijde WTC-community. Profiteer van extra diensten en kortingen en behaal uw exportdoelen!