Het coronavirus en het WTC Twente

Dit bericht wordt aangepast op het moment dat er nieuwe ontwikkelingen zijn die van invloed zijn op je bezoek aan het WTC Twente. Laatste update: 12 maart 2020.

  • Het WTC Twente houdt nauwlettend de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus in de gaten en volgt de adviezen van de Rijksoverheid en RIVM
  • Op basis van de huidige adviezen is er voor het WTC Twente geen reden om het afspraken te verzetten of het kantoor te sluiten.
  • Wel raden we onze medewerkers aan om de maatregelen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen en extra alert te zijn. Bij veranderingen vanuit het RIVM, zullen wij hierbij passende maatregelen treffen.

 

Vooralsnog gaat alles gewoon door

Het WTC Twente houdt de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij volgen de adviezen vanuit de overheid op. Op basis van deze huidige adviezen is er voor het WTC Twente geen reden om afspraken, evenementen en bijeenkomsten te annuleren of het kantoor te sluiten. Mochten er toch veranderingen plaatsvinden aan onze kant, stellen we u hiervan op de hoogte.

 
Welke extra maatregelen neemt het WTC Twente?

De hygiëne voor bezoekers, medewerkers en huurders vinden wij altijd belangrijk en ook in deze periode staat deze centraal. Wanneer medewerkers van het WTC Twente griepverschijnselen zoals koorts, verkoudheid of hoesten vertonen blijven ze thuis. Deze maatregelen gelden ook wanneer een familielid van een medewerker de voorgenoemde symptomen vertoont.

 
Waar moet ik op letten tijdens mijn bezoek aan het WTC Twente?

De belangrijkste maatregelen die u kunt nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen komen overeen met de maatregelen die het RIVM heeft gegeven:

  • Was uw handen regelmatig met water en zeep
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud geen handen

Een meer volledige en gedetailleerde overzicht kan worden gevonden bij het RIVM.

 
Vragen en antwoorden over het COVID-19 virus

Actuele informatie over het coronavirus in Nederland kan worden gevonden op  de website van het RIVM en of in de Q&A van de Rijksoverheid. Wanneer u vragen heeft of gezondheidsklachten raden wij u aan om de maatregelen van het RIVM op te volgen of uw huisarts raad te plegen.

Deel dit bericht

twitterredditpinterestlinkedinmail