Business Centrum

Representatieve kantoor-, flexplek-, (net)werk- en vergaderlocatie met een internationale focus

Kom bij ons zitten!

Het World Trade Center Twente is de unieke plek waar internationaal gerichte ondernemers, overheidsorganisaties, dienstverleners en professionals bij elkaar komen. Een werk-, kennis- en ontmoetingscentrum voor internationaal zakendoen.

kantoorruimte

Kantoorruimte huren

Een ideale kantoorlocatie voor ondernemingen met een internationale scope. Op maat te bepalen, zeer representatieve kantoorruimtes vanaf 28 m². Voor iedere ondernemer een passende werkomgeving.

flekplekken

Flexwerken

Zoekt u een flexibele werkplek in een professionele, internationaal gerichte omgeving? Kom bij ons zitten. Een aantal uur per week of iedere dag, zoals het bij u past.

vergaderruimte

Vergaderruimte huren

Vergaderen op een gunstig gelegen locatie in Hengelo? Onze vergaderruimtes bieden meerdere mogelijkheden voor bijeenkomsten tot 80 personen.

business point

Bedrijven in het WTC

Ons business centrum biedt ruimte aan alle ondernemers met een internationale scope. We huisvesten een grote diversiteit aan bedrijvigheid.

Wilt u meer weten?

Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.