World Trade Center Twente heeft een stageplaats voor een: Student Fotografie

Ben jij als student op zoek naar een stage op gebied van fotografie en dan in de richting bedrijfsfotografie, zakelijk en commercieel? Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismaking.

WTC Twente heeft een leuke stageplaats voor die topper die enthousiast is maar ook kritisch. Jij stelt de vraag “voor wie doen we dit en met welk doel?”. Tijdens de stage werk je mee aan de doorvertaling van onze vernieuwde strategie naar operationeel niveau. Je geeft een actieve invulling aan de realisatie van onze zakelijke beeldenbank, fotografeert events en maakt portretten van onze klanten en medewerkers.

We betrekken je ook graag bij de coördinatie en uitvoering van events voor ondernemers.

Wij bieden een leuke stage in een ambitieuze organisatie. De werksfeer is informeel en je beschikt over voorspelbare werktijden.

Wil je je stageperiode invullen in een internationale omgeving, ben je niet verlegen en beschik je over een goede kennis van de Engelse taal? Dan zien we je berichtje graag tegemoet! Hoe? Dat mag je zelf weten! Als het maar ter attentie van Monique Oosterveld, directeur bedrijfsvoering & projecten, is. Ze is bereikbaar via m.oosterveld@wtctwente.eu of telefonisch via 074-2915604.

Het World Trade Center Twente is hét centrale platform voor internationale verbindingen waarmee wij een significante bijdrage leveren in de ondersteuning van Oost-Nederlandse bedrijven. Wij bieden een krachtig internationaal netwerk met 325 World Trade Centers in 90 landen en maken grenzeloos ondernemen succesvol. Wij hebben een belangrijke rol in het verstevigen van de regionale economie en zijn een belangrijke speler bij het aantrekken en behouden van internationaal talent.

 

Deel dit bericht

twitterredditpinterestlinkedinmail