Internationale handel

WTC Twente helpt bedrijven met internationaal zakendoen

Internationale markten betreden

Het WTC Twente begeleidt bedrijven op de internationale markt door middel van marktonderzoeken, landenanalyses, coaching, trainingen, zakelijke partnersearch, evenementen en handelsmissies. Dit in nauwe samenwerking met verschillende nationale en internationale partners, waaronder de tien overige WTC’s in Nederland en het wereldwijde netwerk van de World Trade Centers Association.

Met ruim 330 WTC’s in bijna 100 landen levert WTC Twente altijd de informatie die aansluit op uw behoeftes. Wij leveren het internationale netwerk dat u nodig heeft om uw doelen te bereiken.

Meer informatie?

Wilt u weten welke diensten van het WTC Twente het beste aansluiten op uw exportdoelen? Neem contact met ons op.

Diensten van het WTC Twente

Handelsinformatie

WTC Twente levert specifieke informatie over de landen, markten of partners van uw keuze. Van brede verkenningen tot specifieke vragen, het WTC Twente en haar nationale en internationale partners helpen u uw exportdoelen te bereiken.

Handelstrainingen

WTC Twente organiseert met haar partners diverse trainingen voor bedrijven en hun werknemers. De zijn eenmalige bijeenkomsten of trainingsseries over uiteenlopende onderwerpen. Zowel ervaren als nieuwe spelers op de internationale markt kunnen deelnemen.

Starterscoaching

Voor starters heeft WTC Twente het coachingstraject Starters International Business (SIB). Samen met ervaren internationale ondernemers helpt WTC Twente nieuwe spelers bij hun eerste stappen richting hun internationale ambities.

Handelsmissies

WTC Twente organiseert inkomende en uitgaande handelsmissies. Dit in samenwerking met nationale partners en World Trade Centers wereldwijd. Delegaties kunnen bestaan uit vertegenwoordigers van de overheid, wetenschap en uiteraard het bedrijfsleven.