Handelsmissies

Inkomende en uitgaande handelsmissies met WTC Twente
12-14 april 2022 | Laval Virtual

12-14 april 2022 | Laval Virtual

Laval Virtual is een 3-daags inspirerend, ultramodern, internationale en B2B georiënteerd beurs waar de internationale VR/AR-community bijeenkomt. Laval Virtual richt zich tot alle industrieën waar VR/AR een rol spelen: de luchtvaart- en automotive industrie alsmede de medische, maritieme, retail, cultuur en sportsectoren. De beurs is van 12-14 april 2022.

Het TechMed Event 2021: een terugblik

Het TechMed Event 2021: een terugblik

Op 3 en 4 november kwamen zo’n 600 medische professionals, vertegenwoordigers van MedTech-bedrijven, onderzoekers en studenten bij elkaar voor het hybride TechMed-evenement 2021, in het TechMed Center (Twente). Er vonden verschillende activiteiten plaats om de zorggemeenschap te informeren en inspireren en om toekomstige medische technologie te verkennen. Samenwerking en klinische praktijk stonden centraal tijdens dit evenement. Wij organiseerden dit evenement als World Trade Center Twente samen met het TechMed Center en het MedTech Cluster Twente.

Bedrijven uit Oost-Nederland succesvol op Semicon Europa

Bedrijven uit Oost-Nederland succesvol op Semicon Europa

Van 12-15 november nam een delegatie uit Oost-Nederland deel aan de door het World Trade Center Twente mede georganiseerde Holland High Tech paviljoen op de Semicon beurs in München. Deelnemende bedrijven waren o.a. Elect High Tech, Malvern Panalytical, Salland Engineering, Solmates en Tempress .

Succesvolle deelname Twentse bedrijven aan MedFIT in Lille

Succesvolle deelname Twentse bedrijven aan MedFIT in Lille

Op 25 en 26 juni vond in Lille de MedFIT plaats. Dit is een matchmaking event voor innovatieve samenwerkingen op het gebied van MedTech, diagnostiek en digital health sector. Het WTC Twente organiseerde een gemeenschappelijk paviljoen voor bedrijven uit Overijssel en...

Hoe de WTC handelsmissies bijdragen aan de groei van DEMCON

Hoe de WTC handelsmissies bijdragen aan de groei van DEMCON

Met een omzet van meer dan 60 miljoen euro, ruim zeshonderd werknemers en meerdere vestigingen is DEMCON groot genoeg om zelfstandig de buitenlandse markt te betreden. Dat gebeurt maar de ontwikkelaar en leverancier van mechatronische producten en systemen sluit graag...

“Semicon is voor ons een hele belangrijke beurs, wij hebben onze thuisbasis in Europa. Wij hebben al klanten in Europa. We hebben verschillende systemen hier staan, dus we ontmoeten hier onze bestaande klanten, maar voornamelijk ook nieuwe klanten. De ervaringen tot nu toe zijn super positief! We hebben echt een mooie beurs, goede connecties en leads. Ook goede interacties met andere standhouders en een professionelere look naar onze klanten toe. Heel erg goed!” Bekijk hier het complete interview.

Arjen Janssen

CEO, Solmates

In Zuid-Duitsland en rond steden als Hamburg en Berlijn zitten veel potentiële klanten. DEMCON heeft daarom bewust gekozen voor deelname aan een aantal WTC-handelsmissies naar deze Duitse regio’s, verklaart Jannink. “In onze business krijgen we veel werk via mond tot mond-reclame. We staan uiteraard ook op grote beurzen maar de handelsmissies helpen enorm. Je gaat er als een soort consortium onder aanvoering van het WTC naar toe en komt op plekken waar je als individueel bedrijf moeilijker binnen komt. De onafhankelijke naam van het WTC helpt hierbij, want we willen niet alleen wat halen maar ook brengen.”

Michiel Jannink

Managing Director, DEMCON medical Systems

Ontdek nieuwe markten en vindt de juiste partners

Het World Trade Center Twente organiseert meerdere keren per jaar handelsmissies met partners en bedrijven uit de regio. Deelnemers ontdekken nieuwe markten door bijvoorbeeld beursdeelname en ontmoeten nieuwe, betrouwbare handelspartners.

Deelnemende bedrijven aan handelsmissies kunnen naast het volgen van het algemene programma ook potentiële partners ontmoeten in individuele matchmaking-gesprekken. Tijdens inkomende handelsbezoeken koppelt WTC Twente bedrijven uit de regio aan de delegatie, bestaande uit bedrijven uit één land en/of sector.

Aanmelden?

Bespaar tijd en kosten door deelname aan de handelsmissies van WTC Twente en profiteer van ons wereldwijde netwerk. Voor meer informatie en aanmelden, neem contact met ons op.

Handelsmissies met WTC Twente worden mede mogelijk gemaakt door: