Handelsmissies

Inkomende en uitgaande handelsmissies met WTC Twente
Succesvolle deelname bedrijven uit Oost-Nederland aan Semicon Europa

Succesvolle deelname bedrijven uit Oost-Nederland aan Semicon Europa

Van 12-15 november nam een delegatie uit Oost-Nederland deel aan de door het World Trade Center Twente mede georganiseerde Holland High Tech paviljoen op de Semicon beurs in München. Deelnemende bedrijven waren o.a. Elect High Tech, Malvern Panalytical, Salland Engineering, Solmates en Tempress .

Succesvolle deelname Twentse bedrijven aan MedFIT in Lille

Succesvolle deelname Twentse bedrijven aan MedFIT in Lille

Op 25 en 26 juni vond in Lille de MedFIT plaats. Dit is een matchmaking event voor innovatieve samenwerkingen op het gebied van MedTech, diagnostiek en digital health sector. Het WTC Twente organiseerde een gemeenschappelijk paviljoen voor bedrijven uit Overijssel en...

Hoe de WTC handelsmissies bijdragen aan de groei van DEMCON

Hoe de WTC handelsmissies bijdragen aan de groei van DEMCON

Met een omzet van meer dan 60 miljoen euro, ruim zeshonderd werknemers en meerdere vestigingen is DEMCON groot genoeg om zelfstandig de buitenlandse markt te betreden. Dat gebeurt maar de ontwikkelaar en leverancier van mechatronische producten en systemen sluit graag...

18-19 september Medical Devices Meetings Twente

18-19 september Medical Devices Meetings Twente

De Medical Devices Meetings Twente Oost-Nederland is een speciaal event met een exclusieve focus op de supply chain voor medische apparatuur. MDM Twente Oost-Nederland brengt technische, fabricage-, supply chain-teams, contractfabrikanten en serviceproviders samen via vooraf afgesproken 1 op 1 gesprekken.

25-26 juni 2019 MedFit Lille

25-26 juni 2019 MedFit Lille

De MedFit is een matchmaking event voor innovatieve samenwerkingen op het gebied van MedTech, diagnostiek en digital health sector. Het WTC Twente organiseert een gemeenschappelijk paviljoen voor met name bedrijven uit Overijssel en Gelderland.

12-15 november 2019 | Semicon Europa in München

12-15 november 2019 | Semicon Europa in München

Het WTC Twente is daarom voornemens om samen met High Tech NL dit jaar wederom het gezamenlijk Holland High Tech paviljoen te organiseren op SEMICON Europa 2019. De beurs zal dan tegelijkertijd plaats vinden met de beurs Productronica. (De Productronica en Electronica beurzen wisselen elkaar af om het jaar).

Met behulp van de WTC-contacten hebben we doelgerichte bedrijven kunnen spreken tijdens de matchmaking op de handelsmissie naar São Paulo. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een goede basis is om onze kansen en contacten in Brazilië verder te ontwikkelen.

Jop van Boggelen

Partner & Director, Aircrete Europe

Deze Medical Tour hielp ons in contact te komen met Zuid-Duitse medische netwerken en helpt de band te verstevigen tussen Twentse medisch ondernemers, de Universiteit Twente en toonaangevende medici. Hier gaat zeker wat uitkomen voor ons

Robert Evers

Directeur, Focal 2.0

Ontdek nieuwe markten en vindt de juiste partners

Het World Trade Center Twente organiseert meerdere keren per jaar handelsmissies met partners en bedrijven uit de regio. Deelnemers ontdekken nieuwe markten door bijvoorbeeld beursdeelname en ontmoeten nieuwe, betrouwbare handelspartners.

Deelnemende bedrijven aan handelsmissies kunnen naast het volgen van het algemene programma ook potentiële partners ontmoeten in individuele matchmaking-gesprekken. Tijdens inkomende handelsbezoeken koppelt WTC Twente bedrijven uit de regio aan de delegatie, bestaande uit bedrijven uit één land en/of sector.

Aanmelden?

Bespaar tijd en kosten door deelname aan de handelsmissies van WTC Twente en profiteer van ons wereldwijde netwerk. Voor meer informatie en aanmelden, neem contact met ons op.

Handelsmissies met WTC Twente worden mede mogelijk gemaakt door: