Handelsmissies

Inkomende en uitgaande handelsmissies met WTC Twente
POLAGRA PREMIERY, Poznań | 14 – 16 januari 2022

POLAGRA PREMIERY, Poznań | 14 – 16 januari 2022

SCHRIJF NU IN!Polagra Premiery is een tweejaarlijks terugkerende vakbeurs gericht op innovatieve oplossingen en modernisering van de bedrijfsvoering voor de gehele agrarische sector, waaronder, dierhouderij, landbouwmachines, bemesting, gewasbescherming, advies, logistiek en stallen- en kassenbouw. Het Nederlands Paviljoen wordt georganiseerd door het Ministerie van Economische zaken in samenwerking met de Landbouwraad van de Nederlandse Ambassade in Warschau en World Trade Center Twente. Nederlandse bedrijven kunnen hier aan deelnemen.

Meer informatie over de beurs is te vinden in de volgende link: https://www.polagra-premiery.pl/en/.

Interesse om deel te nemen? Bel voor meer informatie met Freerk Faber 074 2915604.

22-24 april 2020 | Laval Virtual (Frankrijk)

22-24 april 2020 | Laval Virtual (Frankrijk)

Van 22 tot 24 april organiseert NBSO Nantes in samenwerking met het World Trade Center Twente een NL Lounge op Laval Virtual in Frankrijk. Dit is de grootste beurs in Europa op het gebied van Virtual en Augmented Reality met 320 exposanten en 8.000 professionele bezoekers, afkomstig uit 54 landen. Schrijf snel in.

Bedrijven uit Oost-Nederland succesvol op Semicon Europa

Bedrijven uit Oost-Nederland succesvol op Semicon Europa

Van 12-15 november nam een delegatie uit Oost-Nederland deel aan de door het World Trade Center Twente mede georganiseerde Holland High Tech paviljoen op de Semicon beurs in München. Deelnemende bedrijven waren o.a. Elect High Tech, Malvern Panalytical, Salland Engineering, Solmates en Tempress .

Terugblik: Medical Devices Meetings Twente 2019

Terugblik: Medical Devices Meetings Twente 2019

Op 18 en 19 september 2019 werden de Medical Devices Meetings in Twente gehouden. De MDM Twente is een speciaal forum en matchmakingevent met een exclusieve focus op de toeleveringsketen voor medische hulpmiddelen. De MDM Twente bracht engineering, fabricage, supply chain teams, contract fabrikanten en dienstverleners uit meer dan tien landen samen.

Succesvolle deelname Twentse bedrijven aan MedFIT in Lille

Succesvolle deelname Twentse bedrijven aan MedFIT in Lille

Op 25 en 26 juni vond in Lille de MedFIT plaats. Dit is een matchmaking event voor innovatieve samenwerkingen op het gebied van MedTech, diagnostiek en digital health sector. Het WTC Twente organiseerde een gemeenschappelijk paviljoen voor bedrijven uit Overijssel en...

Hoe de WTC handelsmissies bijdragen aan de groei van DEMCON

Hoe de WTC handelsmissies bijdragen aan de groei van DEMCON

Met een omzet van meer dan 60 miljoen euro, ruim zeshonderd werknemers en meerdere vestigingen is DEMCON groot genoeg om zelfstandig de buitenlandse markt te betreden. Dat gebeurt maar de ontwikkelaar en leverancier van mechatronische producten en systemen sluit graag...

30 juni-1juli 2020 MedFit Grenoble

30 juni-1juli 2020 MedFit Grenoble

De MedFit is een matchmaking event voor innovatieve samenwerkingen op het gebied van MedTech, diagnostiek en digital health sector. Het WTC Twente organiseert een gemeenschappelijk paviljoen voor met name bedrijven uit Overijssel en Gelderland.

“Semicon is voor ons een hele belangrijke beurs, wij hebben onze thuisbasis in Europa. Wij hebben al klanten in Europa. We hebben verschillende systemen hier staan, dus we ontmoeten hier onze bestaande klanten, maar voornamelijk ook nieuwe klanten. De ervaringen tot nu toe zijn super positief! We hebben echt een mooie beurs, goede connecties en leads. Ook goede interacties met andere standhouders en een professionelere look naar onze klanten toe. Heel erg goed!” Bekijk hier het complete interview.

Arjen Janssen

CEO, Solmates

In Zuid-Duitsland en rond steden als Hamburg en Berlijn zitten veel potentiële klanten. DEMCON heeft daarom bewust gekozen voor deelname aan een aantal WTC-handelsmissies naar deze Duitse regio’s, verklaart Jannink. “In onze business krijgen we veel werk via mond tot mond-reclame. We staan uiteraard ook op grote beurzen maar de handelsmissies helpen enorm. Je gaat er als een soort consortium onder aanvoering van het WTC naar toe en komt op plekken waar je als individueel bedrijf moeilijker binnen komt. De onafhankelijke naam van het WTC helpt hierbij, want we willen niet alleen wat halen maar ook brengen.”

Michiel Jannink

Managing Director, DEMCON medical Systems

Ontdek nieuwe markten en vindt de juiste partners

Het World Trade Center Twente organiseert meerdere keren per jaar handelsmissies met partners en bedrijven uit de regio. Deelnemers ontdekken nieuwe markten door bijvoorbeeld beursdeelname en ontmoeten nieuwe, betrouwbare handelspartners.

Deelnemende bedrijven aan handelsmissies kunnen naast het volgen van het algemene programma ook potentiële partners ontmoeten in individuele matchmaking-gesprekken. Tijdens inkomende handelsbezoeken koppelt WTC Twente bedrijven uit de regio aan de delegatie, bestaande uit bedrijven uit één land en/of sector.

Aanmelden?

Bespaar tijd en kosten door deelname aan de handelsmissies van WTC Twente en profiteer van ons wereldwijde netwerk. Voor meer informatie en aanmelden, neem contact met ons op.

Handelsmissies met WTC Twente worden mede mogelijk gemaakt door: