NIeuw bestuurslid Business Club

introductie door Martin Veldhof zelf:

Allereerst ben ik verheugd dat de Business Club WTC Twente mij welkom heet. Als betrokken Twentenaar kijk ik ernaar uit de ondernemingen uit de regio te ondersteunen in hun internationale ambities, gebruikmakend van expertise opgedaan in het buitenland en het werken in een internationale omgeving in Nederland.

Even terug in de tijd: Ik en geboren en getogen in de binnenstad van Hengelo, waarna ik het oosten verliet voor Groningen om daar mijn studie Bedrijfskunde af te ronden. In die periode bleef ik betrokken bij de regio, als medewerker op de media afdeling van FC Twente waar ik onder meer spelers en trainers interviewde en als tolk aanwezig was bij persconferenties van Europese wedstrijden.

In 2012 volgde een grote sprong richting Californië en begon ik een avontuur bij een cloud computing start-up in Silicon Valley terecht, waar we binnen enkele jaren groeiden van 30 tot 1800 medewerkers met een omzet van een kwart miljard. In die periode heb ik mij onder andere bezig gehouden de groeistrategie, en het managen van teams van IT-consultants en externe partners. Dat laatste beviel mij zeer en de laatste jaren ligt mijn focus op business development met nieuwe en bestaande partners in de EMEA regio voor mijn huidige werkgever Coupa. In die hoedanigheid ben ik regelmatig onderweg en zat ik vorige week nog bij een collega WTC-gebouw.

Sinds mijn terugkeer uit de VS naar Twente in 2018, heb ik mij ook op vrijwillige basis beziggehouden met het revitaliseren van de bestaande partnership tussen Twente (Enschede) en Palo Alto in Silicon Valley, op zowel zakelijk, academisch als cultureel vlak.

Ik zal mij de komende periode inzetten voor de leden van business club voor allerhande activiteiten en sta open om pro-actief mijn netwerk en kennis in te zetten ter bevordering van jullie zakelijke ambities.

Deel dit bericht

twitterredditpinterestlinkedinmail