Over dit evenement

Elk jaar organiseert de WTC Twente Business Club een landenbijeenkomst. De afgelopen jaren hebben Brazilië, Scandinavië, Polen en het Verenigd Koninkrijk centraal gestaan. Vorig jaar verzorgde Sekisui Plastics Europe een presentatie over Japan, waar Nederland in 2017 voor € 3,7 mrd naar exporteerde.

Dit jaar staat de landenbijeenkomst in het teken van China en zijn wij te gast bij het hoofdkantoor van Silk-ka in Hengelo. Silk-ka is specialist op het gebied van zijden bloemen en levert aan klanten uit meer dan 75 landen. Het bedrijf is meer dan 25 jaar geleden opgericht door Patrick Oude Groeniger, en is inmiddels een grote naam binnen de bloemenwereld.

U zult worden ontvangen door Patrick en zijn team waarna u een rondleiding krijgt door hun indrukwekkende pand.

Voor deze landenbijeenkomst hebben wij Limei Hou uitgenodigd voor het geven van een presentie over zakendoen met China. Met haar bedrijf LinkMei biedt ze verregaande zakelijke kennis van de Chinese taal en -cultuur aan, die ingezet kan worden om uw onderneming en plannen in China uit te voeren en succesvol te maken.

Uiteraard is er de mogelijkheid om voor en na het programma te netwerken.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor:

  • Leden van de WTC Twente Business Club
  • Introducés van leden van de WTC Twente Business Club
  • Bedrijven uit Overijssel die een indruk willen krijgen van events van de WTC Twente Business Club

Programma:

15.30u    Ontvangst en inloop
16.00u    Welkomstwoord door Patrick Oude Groeniger, eigenaar Silk-ka.
16:15u    Rondleiding door het pand van Silk-ka
16:45u    Presentatie van Limei Hou over zakendoen met China
17.30u    Netwerkborrel met hapje en drankje (tot 18.30 uur)

Over de spreker:

Na haar universitaire opleiding Business English in China is Limei Hou werkzaam geweest voor industriële bedrijven in China en Nederland.

Zowel destijds in China als nu in Nederland, biedt ze service en advies aan bedrijven en particulieren bij het zaken doen tussen Europa en China. In 2016 is ze Cum Laude afgestudeerd aan ‘International Business Administration’ aan de Universiteit Twente.

Uit eigen ervaring kan zij aangeven wat de verschillen zijn tussen zakendoen in China en Nederland en ook Twente bekijken met een Chinese blik.

Aanmelden

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Aanmelden

 

Deel dit bericht

twitterredditpinterestlinkedinmail