Marie-José Nassette

Coördinator Business Centrum

De telefoon gaat: “Ik ben in deze corona-tijd tot de ontdekking gekomen dat ik eigenlijk helemaal niet 24/7 een kantoor nodig heb”, vertelt de ondernemer die mij belt. Ik begrijp wat hij bedoelt. Wij zijn met z’n allen het digitale tijdperk ingeschoten en dat zal de rol van het kantoor blijvend veranderen. Niet alleen omdat niemand weet hoe lang Covid-19 impact zal hebben op ons leven, maar vooral omdat het minder vanzelfsprekend is om elke dag fysiek op kantoor aanwezig te zijn. We denken bewuster na over de noodzaak van fysieke aanwezigheid.

Een kantoor is een ontmoetingsplek geworden. Je gaat naar kantoor als je wilt brainstormen, voor creatieve processen en samenwerken. Een gesprek met je klant of leverancier is toch professioneler in een zakelijke omgeving dan aan de keukentafel. En voor sommige dingen is het nu eenmaal gewoon belangrijk elkaar in het echt te zien.

In deze bijzondere corona-tijd kan thuiswerken in combinatie met een flex spot als werkplek een uitkomst voor u zijn. Zowel tijdelijk als blijvend. En heeft u wel eens gedacht aan het delen van een kantoor met een andere ondernemer? Of van een flexplek doorgroeien naar een kantoor, al dan niet met medewerkers. In het World Trade Center Twente betekent dat overigens slechts een interne verhuizing omdat wij zowel kantoorunits als flexplekken bieden.

Concluderend kun je zeggen dat maatwerk de oplossing is. Maatwerk in huisvesting bereik je door het principe van activity based working: kantoorruimtes indelen op basis van activiteiten. Het World Trade Center Twente werkt al op deze manier. Zo kunt u werken in een concentratieruimte, een belruimte, heeft u keuze uit een ruim aantal flex spots voor als u interactie wilt, en zijn er vergaderruimtes en loungeplekken. Ook kunt u in het WTC Twente lessen en trainingen per uur geven. Uiteraard is er overal voldoende afstand van 1,5 meter of meer zodat u veilig kunt werken. Wij hebben in ons gebouw de luxe van heel veel ruimte! En het is ook nog eens een hele mooie locatie die sfeer, licht en ruimte ademt.

Uw ideale, meest (kosten) efficiënte werkomgeving vraagt om maatwerk en een hoge mate van flexibiliteit. Werkplekken en faciliteiten die passen bij uw onderneming en die u gebruikt wanneer u ze u nodig heeft. Dat is precies wat u bij het World Trade Center Twente vindt. Ook de service staat hoog in het vaandel. Niets is te veel, het WTC team staat voor u klaar én heeft oor voor input van de huurders. Nu denkt u daar zal het prijskaartje ook wel naar zijn, maar niets is minder waar: de tarieven zijn zeer redelijk. Bedenk daarbij dat de maandlasten van een flexplek of een gedeeld kantoor lager zijn dan een vast kantoor. Minder overhead ook. Die vlieger gaat natuurlijk vooral op voor een éénpitter. Heeft u een team van medewerkers dan kan een kantoor juist weer gunstig zijn. Wij adviseren u hierin graag.

Het World Trade Center Twente is de ideale locatie voor flexwerken, kleinschalige kantoorruimte, kantoor delen en vergaderen. De hoge servicegraad vinden wij belangrijk, onze aanwezige kennis over internationaal ondernemen delen wij met u. Uw groei is ons succes.

Ik bel gauw de ondernemer terug want ik heb iemand die mogelijk een kantoor wil delen. Dus ik ga hem uitnodigen voor een (fysieke) afspraak en een bezichtiging. Komt helemaal goed want wij zijn kampioen in maatwerk.

Proef op de som nemen?

Maak gerust een afspraak met mij. Ik vertel u graag over de vele mogelijkheden en geef advies. Of neem de proef op de som en kom de werkplekken vrijblijvend uitproberen. Meer informatie en contact via: https://wtctwente.nl/flexplek-kantoor-vergaderruimte-ondernemen/

Deel dit bericht

twitterredditpinterestlinkedinmail