De nieuwste aanwinst in het business centrum van World Trade Center Twente is focus room Cape Town. Flexibele werkplekken waar u geconcentreerd en in rust kunt werken. Ideaal voor de start-up, scale-up, zelfstandige professional, freelancer, trainer, consultant of als u aan projecten werkt.

Aanleiding voor de uitbreiding met dit gedeelde kantoor is de vestiging van de Zuid-Afrikaanse innovatie startups en MKB-bedrijven in het WTC Twente. Daarnaast leefde bij de ondernemers die werken aan de flexplekken in de centrale ruimte de behoefte om af te kunnen wisselen met werken in een gesloten ruimte. Bijvoorbeeld om extra te kunnen concentreren of bij evenementen. In deze behoefte heeft het WTC Twente voorzien met focus room Cape Town.

Cape Town is een lichte, moderne ruimte die rust uitademt.  Zes ruime werkplekken waaronder een sta-bureau. Ook is er een zitje om bijvoorbeeld even rustig te kunnen lezen. Uiteraard is er goede WiFi aanwezig. Gebruik van focus room Cape Town is inclusief bij de flexplek abonnementen Frequent en Flexpert.

Cape Town is ingericht door onze projectpartner Fitter by SKO. De missie van SKO is om mensen binnen een organisatie in staat te stellen het beste uit zichzelf te halen. Dat doen zij door een inrichting te creëren die past bij het DNA van de organisatie. Dan voelen mensen zich er prettig en zijn ze tot meer in staat.

Ondernemers zijn welkom de ruimte geheel vrijblijvend een week gratis uit te proberen. Uitproberen kan snel en gemakkelijk door hier online aan te melden.

Deel dit bericht

twitterredditpinterestlinkedinmail