AgroInno is dé grensverbindende digitale vakbeurs die mensen en bedrijven samenbrengt om een toekomstbestendige en duurzame landbouw creëren. De AgroInno 2022 vindt op 12 en 13 april 2022 plaats. Een virtuele online tentoonstelling waar bezoekers innovaties in agro, klimaat en duurzaamheid kunnen ontdekken. Het is een evenement waarbij Duitse en Nederlandse bedrijven samenwerken op dit unieke landbouwplatform. Het thema tijdens deze AgroInno is dan ook ‘Innovatieve landbouw verbindt.

Meer informatie klik hier

De uitdagingen die AgroInno aangaat liggen op het terrein van innovatieve en circulaire Agro-Tech, klimaatneutrale en dus duurzame productiemethodes. Met grensoverschrijdende innovaties op het gebied van voedselproductie en voeding gaan Nederlandse en Duitse bedrijven en organisaties doorbraken realiseren voor een gezonde en duurzame samenleving.

Om samen met u aan de slag te gaan met deze uitdagingen, nodigt onze partner Oost NL u graag uit voor de AgroInno online vakbeurs ‘Innovatieve landbouw verbindt’ op 12 en 13 april 2022. Tijdens dit evenement ontdekt u: nieuwe technieken, duurzame landbouwmethoden, meer over efficiënt gebruik van voedingsstoffen, innovaties en veelbelovende productieprocessen en producten. U kunt zich kosteloos inschrijven voor een stand of een bezoek aan de beurs via: AgroInno. Daar vindt u ook meer informatie over het uitgebreide programma.

Aanmelden klik hier

Neem voor meer informatie over het programma gerust contact op met Jochem Wolthuis via jochem.wolthuis@oostnl.nl. Met vragen over de organisatie kunt u terecht bij: Kim Manussos via kim.manussos@oostnl.nl.

AgroInno
AgroInno is een initiatief van de Duitse organisaties 3N Kompetenzzentrum - kennispartner voor de bio-economie, DNL-contact - dienstverlener voor grensoverschrijdend zakendoen in de landbouwsector, KNUW - competentienetwerk voor milieu en circulaire economie in Noordrijn-Westfalen en de Nederlandse ontwikkelingsmaatschappij Oost NL.

AgroInno wordt in het kader van het INTERREG V A-Programma Deutschland-Nederland met middelen van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en de provincie Gelderland ondersteund. De Euregio Rijn Waal begeleidt het programmamanagement.

Deel dit bericht

twitterredditpinterestlinkedinmail